Culiță Sterp a moștenit talentul muzical de la mama lui! Iată o fotografie rară cu mama Geta din tinerețea ei

Author: Lavinia Medrea

Culiță Sterp a moștenit talentul muzical de la mama lui! Iată o fotografie rară cu mama Geta din tinerețea ei

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp este la fel de talentat ca mama lui! Iată fotografia rară cu mama Geta, în care ține un microfon în mână, în tinerețe.

Culiță Sterp este un artist foarte apreciat în România și foarte dorit la evenimente private. Artistul are mulți susținători și mult succes cu piesele sale, care este răsunător atât aici, cât și în străinătate.

Culiță Sterp a moștenit talentul de la mama Geta

Mulți dintre admiratorii pe care îi are Culiță Sterp s-au întrebat de unde a moștenit talentul artistic și de unde a învățat să cânte.

Într-un videoclip postat de Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp, apare o fotografie cu mama Geta din tinerețe.

Citeste si: Beni, fiul adoptat de familia Sterp, celebru peste noapte! Gestul uluitor facut de Culita pentru el la botezul fiului sau

Aceasta ține în mână un microfon, iar în spatele ei se poate observa o formație. Toată lumea crede că mama Geta a fost artista familiei.

Culiță Sterp nu a vorbit foarte mult în mediul public despre talentul lui muzical, dar mai mult ca sigur l-a moștenit de la mama Geta. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum arăta Culiță Sterp când era un mic bebeluș

Au apărut imagini cu Culiță Sterp din vremurile în care era foarte mic.

Acesta era îmbrăcat în alb, cu mama Geta care îl ținea în brațe. Videoclipurile în care apare micul Culiță Sterp sunt păstrate și revăzute de familie cu mare drag, fiind niște amintiri foarte frumoase. Din fotografii se vede că cei doi seamănă foarte mult, iar admiratorii artistului au fost plăcut surprinși de marea asemănare dintre ei.

Citeste si: Rasturnare incredibilă de situație! Cine este iubitul lui Carmen de la Sălciua? Ar fi vorba despre un potent om de afaceri. Cine i-a dat de gol

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.