Culiță Sterp a venit cu seiful la ziua lui de naștere! Incredibil ce sumă uriașă a spart artistul pe lăutari. Unii și-ar putea lua o casă cu banii aceia

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 iul 2023, 01:05

Culita Sterp a venit cu seiful de acasa

Este clar ca artistul nu se uita la bani atunci cand vine vorba de distractie si mai ales daca este si un eveniment important din viata lui.

Artistul nu face rabat la bani atunci când când vine vorba de un asemenea eveniment important din viață lui sau a familiei sale. Că o ironie la adresa hoților care i-au luat seiful, Culita a venit cu unul în mijlocul petrecerii, la momentul tortului. Însă, pe țoață durata petrecerii, Culita nici nu s-a uitat la bani când a fost vorba de dedicații la lăutari. Nu s-a încurcat cu bancnote în lei, ci doar în euro, de ordinul sutelor.

La fiecare dedicație, artistul a împrăștiat bani de parca ploua în incinta localului, semn că s-a simțit foarte bine.

Citeste si: Cum au fost surprinse mama Geta și iubita lui Culiță Sterp la ziua artistului. Întreg momentul a fost filmat imediat

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cati bani a spart Culita Sterp doar pe dedicatii la ziua lui de nastere

Tot Hategul știe când e ziua lui Culita Sterp. Ziua de marți, 25 octombrie, rămâne în istoria familiei. Mai ales că nici lăutarii au fost unii de soi. Florin și Ionut Cercel au întreținut atmosfera, iar ploaia de bani nu a întârziat să apară, cei doi lăutari fiind de-a dreptul împodobiți cu bancontele de sute de euro.

A plouat cu bani la ziua de nastere a lui Culita Sterp

Potrivit unor surse prezente la eveniment, Culita a spart nici mai mult nici mai putin de 120 000 de euro la petrecerea de ziua lui, doar pe dedicatii: "Inainte credeam ca sunt doar servetele!", a spus un invitat la petrecere. Intreaga familie a fost alaturi de fiul cel mare al mamei Geta si i-au facut urari din suflet:" „La mulți ani, fratele meu! Te iubesc și sunt mere în spatele rău, să nu uiți! Acum suntem amândoi mari, tu ai fost timpul”, a fost mesajul postat de Iancu Sterp. 

Si mama Geta i-a facut o urare care i-a mers la suflet lui Culita Sterp:" "Copilul meu frumos. Să ne ajute Dumnezeu să zâmbim așa toată viața că în aceasta poza. Ai un suflet atât de bun și sunt mândră că eșți copilul meu. Mă rog să-ți dea Dumnezeu sănătate și multă putere să faci în continuare oamenii fericiți prin muzica ta și caracterul tău deosebit. Mama te iubește mult, mult!"