Culiță Sterp, bătut în plină zi de mama Geta cu furca: "Aoleu, Doamne, doar așa poate ajunge la tine!"

Author: Alice Popescu

Gestul mamei Geta fata de Culita Sterp

Sursa: Instagram

Mama Geta este un om dintr-o bucata si mai mult oricant de inalt ar fi fiul ei, Culita, tot reuseste sa-l puna cumva la punct.

Și-a crescut cei patru copii cu multe sacrificii, mai ales că bărbatul cu care a stat a fost cât a fost lângă ea apoi a început să plece de acasă, de patru ori fiind mama Geta părăsită de cel pe care îl alesese drept tata al copiiilor sai. Mai mult decât atât, mama Geta nu a știut zeci de ani la rand ce este acela un ruj sau parfum desi în pozele pe care le-a arătat de câteva ori internauților s-a putut vedea că a fost mereu o femeie frumoasa și cocheta atât cât a putut.

Însă, niciodată nu și-a neglijat copiii.

Cum a reusit mama Geta sa isi creasca cei patru copii singura

Citește și: De ce a plecat, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp la Istanbul singură: "Asta n-am mai văzut-o în viața mea până acum!"

Chiar daca nu a avut un loc de munca, se scula dimineața la 5 și mergea cu sticlele de lapte la oraș pentru a le vinde și pentru a face bani să-și îngrijească copiii.

Femeia mai subliniază faptul că a avut numeroase probleme de-a lungul vieții și ar fi putut să plece de acasă așa cum multe femei au făcut-o din diverse motive, însă mereu a fost statornica:" Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat statornicie. Praful se alegea de gospodărie. Eu am fost și femeie și bărbat, a mai spus mama Geta.  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Toți copiii îi sunt recunoscători că au avut o copilărie frumoasa și nu le-a lipsit nimic. De dimineața până seara erau la joaca, dar și la treburile casei invandu-i responsabili și cu grija unul fata de celalalt. Toți cei patru copii au vorbit despre cate sacrficii a făcut mama Geta pentru a-i creste pe toți singura când în urma cu 10 ani, tatăl lor a decis să nu se mai întoarcă acasă.

Mama Geta știe să fie și femeie și bărbat și când e cazul poate să își puna la punct copiii fară nicio problema. Toți cei 4 o respecta și îi cam stiu de frica mamei Geta și nu pentru că i-ar fi bătut vreodată, ci pentru a știut să se impună în fata lor. 

Culita Sterp i-a dat mare bataie de cap mamei Geta

Culita Sterp, cel mai mare dintre ei, a mai avut momente când a fost dojenit de mama Geta pentru greșelile pe care le-a făcut, însă chiar ea a zis "cine greșește,

plătește". În semn de respect, dar poate și pentru că uneori este poate prea cicălitoare cum tind toate mamele, Culita Sterp a făcut o melodie pe care intitulat-o "Era să mă bata mama" și chiar a fost luat la bătaie de către mama Geta cu furca, bineînțeles în gluma. Imaginile au fost postate de artist pe TikTok, acolo unde mai mulți fani i-au și scris: "Aoleu doamne doar așa poate ajunge la tine! Oameni buni și minunați!" 

 

@culita_sterp_official @MAMA GETA ♬ sunet original- Culiţa Sterp