Culita Sterp, cele mai frumoase urari pentru mama sa! "Tu ești idealul meu de femeie!" Iata ce mesaj emotionant a transmis celei mai importante femei din partea sa si a fratilor sai! Ce promisiune solemna i-a facut cantaretul!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 mar 2020, 10:08
video Foto(5)

Culita este unul dintre cei mai indragiti cantareti autohtoni.

Culita Sterp se dedica trup si suflet carierei sale si este mai mereu plecat de acasa. Cand vine vorba de familia sa si de evenimentele importante ale persoanelor dragi, Culita revine in sanul familiei.

Citeste si: Mariana, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"! Pe cine este extrem de suparata? Iata ce marturisiri uluitoare a facut tanara!

Ieri a fost o zi speciala pentru familia lui Culita, deoarece au sarbatorit-o pe mama sa, cea mai importanta femeie din viata sa si a fratilor sai. Iata ce mesa impresionant i-a transmis artistul din partea sa, dar si din partea fratilor sai, Iancu, Geta si Ileana:

"La mulți ani eroul nostru, MAMA! Eu, Iancu, Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic.

Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi! Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru, ai vărsat lacrimile noastre, ai suferit în locul nostru. Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost
ale tale. Ești singura persoana la care alergăm daca avem necazuri, pentru că mai bine ca tine nu ne înțelege nimeni! Ai fost si rămâi cel mai bun prieten al nostru, nu doar MAMA! Atât cât vom avea zile pe pământ o să te iubim si o să te avem în grijă la fel cum ne-ai avut si tu pe noi! Tu ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea! La mulți ani încă o data! P.S.
Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea!"
, a scris Culita pe contul lui de socializare.

Culita a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei"

Culita Sterp a facut furori printre cocurente atunci cand a intrat in casa "Puterea dragostei". Fetele au fost extrem de incantate de aparitia lui Culita Sterp in casa iubirii, cu exceptia Siminei, care a refuzat sa creada ca acesta are deja statut de concurent.

Galant, Culita Sterp a salutat si a pupat toate fetele, chiar si pe Simina care initial nu s-a aflat printre fete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



De departe cea mai incantata a fost Simona, care a uitat de tot cand l-a zarit pe noul concurent.
Pe de alta parte, baietii au privit din cealalta casa intrarea lui Culita si au fost extrem de surprinsi sa il vada pe noul lor posibil rival in lupta pentru fetele indragite.

Desi intrase in casa "Puterea dragostei" dornic sa isi intalneasca jumatatea mult visata, Culita nu a reusit sa se apropie la acea vreme decat de Simona, care i-a atras atentia si care si-a dorit enorm sa faca un cuplu cu el, chiar si dupa incheierea emisiunii. Insa nu s-a concretizat nimic intre cei doi.

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.