Culiță Sterp de la Survivor România 2021, mesaj emoționant pentru iubita lui. Cum a reacționat Daniela Iliescu

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 ian 2021, 14:41
Culiță Sterp și  iubita lui, Daniela Iliescu Foto(4)
Daniela Iliescu a postat un mesaj pe instagram pentru Culiță Sterp

Culiță Sterp a acceptat provocarea „Survivor România”, iar cea mai mare susținătoare a lui este Daniela, iubita lui. Ce mesaj a postat aceasta pe instagram?

Faimosii au castigat un joc extrem de important duminică si au primit mesaje de la prieteni. Cu totii au izbucnit in lacrimi cand au citit mesajele emoționante din partea celor dragi. Însă, Culiță avea alte așteptări.

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita lui

Un joc foarte important pentru Faimosi, care s-au bucurat din plin sa citească incurajari de la prieteni. Cu toate acestea, Culiță Sterp isi dorea sa auda vesti de la iubita lui, care este însărcinată.

"La fel ca și colegii mei, mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la familia mea, în special de la iubita mea, pentru ca este insarcinata si mai are cateva luni si naste.

Mi-e foarte, foarte dor de ea! Eu sunt o fire care ma exteriorizez foarte greu. Nu prea le arat lor ce simt, dar in sufletul meu se intampla multe chestii. Ma bucur, totusi, ca o sa vorbesc cu prietenii mei. Macar asa o sa stiu ca si ea e bine, poate o sa-mi spuna ceva si de ea, de mama mea si de fratii mei, de toti cei de acasa"
, a marturisit Culita Sterp.

Cum a reacționat Daniela Iliescu când a auzit mesajul lui Culiță

Daniela Iliescu îl urmărește îndeaproape pe iubitul ei, Culiță Sterp. În timp ce artistul luptă la Survivor, Daniela este alături de el cu sufletul și speră ca lucrurile să meargă bine. Culiță Sterp din echipa Faimoșilor este unul dintre cei mai buni concurenți, ținând cont de punctele aduse aproape meci de meci.

În cadrul emisiunii Survivor România 2021, Culiță a mărturisit că îi este foarte dor de iubita lui. Daniela a fost foarte emoționată de vorbele viitorului ei soț și a ținut să le arate acest lucru și urmăritorilor de pe Instagram.

Citeste si: WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."

Daniela a publicat două fotografii cu tatăl viitorului ei copil, dar și două mesaje: "Dragul nostru! "  si "Ne e foarte dor de tine!"  

Daniela Iliescu îl susține necondiționat pe Culiță și pe „faimoși” din fața televizorului, trăind la maximum fiecare moment în care Culita iese pe traseu și joacă împotriva „războinicilor”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubita lui Culiță este foarte apreciată în mediul online pentru finețea și discreția de care dă dovadă. Acum se știe de ce Culiță s-a îndrăgostit de ea. „Faimosul” îi apreciază foarte mult simplitatea și dorința de a rămâne cât mai cu picioarele pe pământ nevrând să iasă cu ceva în prim plan în showbiz așa cum multe femei ar profita de pe urma celebrității lui.

Culita Sterp si Daniela vor deveni parinti 

Desi Culita este plecat la Survivor Romania, care se filmeaza in Republica Dominicana, Daniela se simte bine, iar sarcina decurge perfect.

„Ma simt foarte bine! Chiar ma simt foarte bine si, chiar daca Culita este plecat, imi este bine! Cu sarcina mai ales, ma bucur ca totul merge bine. Am fost saptamana trecuta la control si pare ca totul este in regula” ,a dezvaluit Daniela Iliescu.

Viitoarea mamica a fost intrebata despre numele pe care i-l voi pune fetitei, desi Daniela nu a recunoscut momentan genul copilului.

Citeste si: Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

Teo Trandafir:" Are control asupra numelui fetitei sau poti sa te impui?"

Daniela Iliescu:  "Nu v-am spus inca daca este fetita sau baiat."

Teo Trandafir:  "A zis el ca e tata de fata."

Daniela Iliescu:  "A zis ceva, dar n-a inteles toata lumea. Mai vedem. Ne-am gandit la nume."

Cine a fost eliminat în ultima ediție de la Survivor România?

A fost o ediţie tensionată duminică seara, la Survivor România 2021. Trei nume celebre au fost propuse pentru eliminare

Cei 3 concurenți propuși spre eliminare au fost Costi Ioniță, Roxana Nemeș și Alexandra Stan.  Costi și Roxana au fost propuși sâmbătă seara, iar Alexandra duminică. Aceasta a fost propusă de Zannidache. În urma voturilor primite de la public, Costi Ioniță a fost eliminat. Acesta s-a clasat pe ultimul loc în preferințele publicului. 

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.