Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 oct 2023, 21:37

Culiță Sterp a filmat un videoclip pentru noua lui piesă.

Sursa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044276506995

Culiță Sterp a filmat un videoclip pentru noua lui piesă.

Artistul Culiță Sterp a anunțat că tocmai a terminat de filmat un nou videoclip pentru următoarea lui piesă muzicală. Despre cine cântă acesta și la ce s-au gândit fanii?

Culiță Sterp un nou videoclip muzical

Pe pagina sa personală de Instagram, Culiță Sterp a anunțat că tocmai a terminat de filmat un videoclip pentru noua sa melodie care urmează să fie lansată în curând.

Piesa se va intitula „Fosta mea iubire”, iar acesta speră că piesa va fi în topul preferințelor muzicale ale fanilor.

Cântărețul a precizat că: „Am filmat piesa “Fosta mea iubire”! Vă promit că o să fie HIT! Cu ce artist din România credeți că o să fie în colaborare această piesă? P.S. Este foarte cunoscut și numele lui este din 5 litere!”

Citește și: Ileana Sterp, dezvăluiri despre stilul ei de viață: „Fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima”

Comentariile la adresa noii sale piese nu au întârziat să apară, astfel că fanii artistului au ținut să menționeze că în viitoarea melodie artistul cântă despre fosta lui soție, Carmen de la Sălciua:“ Tu cu Carmen încă vă dedicați melodii.” De asemenea, multe persoane s-au gândi că artistul cu care colaborează Culiță, pentru următoarea piesă, nu este nimeni altul decât Jador.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Cine este Culiță Sterp?

Culiță Sterp s-a născut pe data de 25 septembrie 1992, în Hațeg unde a și absolvit Liceului „I.C. Brătianu”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Una dintre caracteristicile notabile ale familiei Sterp este afacerea lor cu peste 800 de oi. Atât Culiță, cât și fratele său, Iancu Sterp, au crescut și s-au implicat în gestionarea acestui lanț de afaceri familial.

Cu toate acestea, viața avea să îi rezerve lui Culiță alte planuri și pasiuni.

Culiță Sterp a decis să părăsească afacerea cu oi și să-și urmeze visul în muzică. Acesta a demonstrat de la început că are un talent natural pentru cântat și a început să dezvolte abilitățile sale muzicale cu pasiune și determinare. Așa a început călătoria sa către vârfurile industriei muzicale românești.

După absolvirea liceului, Culiță Sterp și-a continuat educația la Facultatea de Științe Economice din Sibiu, unde a obținut o diplomă care îi va fi utilă în gestionarea aspectelor financiare ale viitoarei

sale cariere.

Culiță Sterp este cunoscut pentru înălțimea sa impresionantă, măsurând 1,96 de metri și pentru greutatea sa de 105 kilograme. Aceste caracteristici fizice au contribuit, fără îndoială, la prezența sa memorabilă pe scenă și la încrederea sa în sine.

Citește și: Culiță Sterp, declarație de dragoste deosebită pentru iubita lui: „Ai schimbat prefixul, dar pentru mine ești la fel de tânără”

Culiță Sterp este un exemplu de determinare și perseverență. De la copilăria petrecută în Hațeg, în mijlocul naturii și a tradițiilor locale, până la succesul său în lumea muzicii și a televiziunii, Culiță Sterp a parcurs o călătorie impresionantă. Cu talentul său vocal, încrederea în sine și abilitățile dobândite în timpul studiilor universitare, el continuă să își facă drum în lumea showbiz-ului și să inspire tinerii cu ambiții similare.

În trecut a fost căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua, iar în prezent este logodit cu iubita sa Daniela Iliescu cu care are un băiețel pe nume Milan.