Culiță Sterp face haz de necaz: „Mă chinui de cinci minute. Și voi pățiți așa?”. Ce s-a întâmplat cu acesta și cu logodnica lui

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 feb 2023, 13:58

Îmbrăcați cu hanorace identice și având chef de distracție, cei doi le-au povestit fanilor că au încercat să facă o fotografie

Sursa: Instagram

Culiță Sterp și logodnica lui se iubesc foarte mult și fiecare clipă pe care o trăiesc împreună o fac să fie cea mai frumoasă. Având simțul umorului, Culiță Sterp a făcut haz de necaz, împreună cu iubita lui.

Culiță Sterp și logodnica lui au încercat să facă o poză împreună, doar că lucrurile nu au ieșit așa cum și-au dorit. După mai multe încercări nereușite, aceștia au reușit, în cele din urmă, să facă una care să le placă.

Culiță Sterp și logodnica lui s-au distrat pe baza unei fotografii

Îmbrăcați cu hanorace identice și având chef de distracție, cei doi le-au povestit fanilor că au încercat să facă o fotografie, dar niciuna din cele zece nu le-a plăcut.

În timpul discuției, cei doi și-au adus aminte de fetele care își editează pozele prea mult.

Culiță Sterp: „Mă chinui de cinci minute să fac o poză cu doamna. Am făcut vreo zece până acuma și niciuna nu-i bună”,

Logodnica lui Culiță Sterp: „Mă dor obrajii de la cât am zâmbit în poză”,

Culiță Sterp: „Și voi pățiți așa, când vreți să faceți poze cu nevestele voastre, cu iubitele, cu ce o fi? Tot așa pățiți și voi? 10.000

de poze?”,

Citește și: Ileana Sterp, însărcinată în 30 de săptămâni, și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a postat sora lui Culiță Sterp pe o rețea de socializare

Logodnica lui Culiță Sterp: „Normal! Bucură-te, că altele și le și editează! Trebuia să mă dai și la editat”,

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Culiță Sterp: „Aaa, da! Altele le dau și la editat, e adevărat, asta am observat și eu. Chiar le editează. Strâmbă pereți, strâmbă gardurile, strâmbă scaunele de pe lângă ele, mobila. Nu mai editați pozele, măi!”.

Iubita lui Culiță a plecat singură în Maroc

Iubita lui Culiță a reușit să se bucure de o experiență  de neuitat.

Aceasta a plecat în Maroc, după ce a fost invitată la o nuntă, unde a făcut multe fotografii și a imortalizat cele mai frumoase și mai importante momente.

Aceasta a acceptat invitația și a povestit și în mediul online despre ce este vorba. „Ideea este așa: știți că Culiță nu poate părăsi țara și, în plus, Culiță este la cântat...Eu nu voiam să ratez această șansă să vin la o nuntă în Maroc.

Iubita fratelui meu, Andreea, a fost invitată de fostul ei coleg la nunta lui, în Maroc. El a invitat-o alături de toată familia, mi-a propus și mie să vin. Mi-a spus că ei sunt foarte deschiși și este o experiență pe care, dacă vreau să o trăiesc, ar trebui să vin...

Citește și: Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie, l-am făcut la 14 ani”

Mi s-a părut o experiență foarte tare. Nu puteam să vin cu Milan și cu Culiță, deși mi-ar fi plăcut foarte mult și cred că Culiță s-ar fi distrat foarte tare”, a povestit aceasta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.