Culita Sterp, filmat dezbracat! Imagini de infarct pentru toate femeile VIDEO

Autor: A.I.
Actualizat: 25 feb 2020, 12:17

Iancu Sterp i-a facut o farsa de zile mari fratelui sau, Culita Sterp.

Iancu a pregatit o galeata cu apa rece, a intrat in camera lui Culita, l-a intrebat foarte calm daca mai doarme, apoi i-a turnat galeata cu apa rece in cap.

Culita s-a trezit imediat si a inceput sa-l injure pe fratele lui. Denisa a asistat si ea la scena.

Citeste si: Denisa si Iancu s-au despartit? Iata de ce a plecat Iancu in Romania si a lasat-o pe iubita lui in Londra! Ce se va intampla cu relatia lor!

In cele din urma i-a dat doua capace, razbunarea lui fiind blanda. "Pentru doua capace s-a meritat", a spus Iancu.

"Nu te mai trezeai, avem cantare", i-a spus Iancu fratelui sau, incercand sa justifice astfel farsa facuta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, nevoiti sa-si anuleze spectacolele

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele! Coronavirus este o amenintare reala!

Carmen de la salciua si Culita Sterp au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele care erau programate in Italia. Cei doi artisti si-au anuntat fanii prin intermediul retelelor de socializare despre motivele care i-au fortat sa ramana in Romania.

Iata ce a spus Carmen de la Salciua:

" Dragii mei ,din cauza problemelor actuale și a situației de alerta prin care trece Italia ,evenimentele din acest weekend pe care trebuia sa le onorăm ...au fost anulate!
Multă sănătate celor care trec prin aceasta situație,și sa dea Bunul Dumnezeu sa ne revedem cu bine ,atunci când lucrurile vor reveni pe fagasul normal!",  a scris artista pe Instagram.

" Dragii mei, pentru că sănătatea este cea mai importantă, am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!", a scris Culita Sterp pe pagina lui de Facebook.