Culiță Sterp, gest neașteptat față de Georgiana Lobonț! Acesta a lăsat-o baltă pe colega lui într-un moment foarte important

Author: Diana Ghita

Culiță Sterp a trădat-o pe Georgiana Lobonț

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Culiță Sterp și Georgiana Lobonț sunt doi artiști foarte cunoscuți în țara noastră, mai ales pentru colaborările pe care le-au avut împreună.

Georgiana Lobonț și Culiță Sterp au împărțit de multe ori scena, ba chiar, recent, au avut și o colaborare muzicală, care s-a dovedit a fi un real succes.

Culiță Sterp a lăsat-o baltă pe Georgiana Lobonț într-un moment foarte important pentru ea

Pe 23 septembrie, Culiță Sterp și Georgiana Lobonț au lansat, împreună cu Jador, o piesă care, la scurt timp după lansare, a ajuns în topuri.

Melodia se numește „Am realizat în toți anii”, iar până în prezent a strâns peste 13 milioane de vizualizări și o sută de mii de aprecieri, pe YouTube.

Artistei i-a plăcut modul în care a colaborat cu celebrul Culiță, motiv pentru care l-a invitat să cânte la spectacolul ei de pe data de 3 decembrie, din Cluj-Napoca, organizat la BT Arena.

Însă, Georgiana Lobonț nu s-a așteptat nici pe departe ca manelistul să îi tragă clapa, având în vedere că evenimentul a fost unul foarte important pentru ea.

Culiță Sterp a anunțat pe ultima sută de metri că nu va reuși să ia parte la spectacolul colegei sale, întrucât ar fi trebuit să concerteze în cadrul altui eveniment.

Citește și: Culiță Sterp, pe mâinile medicilor: „Astăzi este ziua cea mare pentru mine”. La ce intervenție a fost supus celebrul manelist

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De ce s-ar fi retras, de fapt, Culiță Sterp

Totuși, adevăratul motiv pentru care cântărețul a lipsit ar consta în faptul că nu a vrut să cânte pe gratis, întrucât invitații Georgianei Lobonț nu ar fi primit niciun ban pentru momentele lor pe scenă.

Artista s-a pregătit pentru acest eveniment important cu luni bune înainte, așa că a fost foarte supărată că manelistul s-a retras în ultimul moment, alegând să cânte la un spectacol bine plătit, scrie Fanatik.  

De asemenea, gestul lui Culiță a dezamăgit-o profund, întrucât nu se aștepta la o asemenea atitudine din partea lui, mai ales că, în trecut, au avut colaborări de succes.

Această întâmplare a făcut-o pe Georgiana să-și schimbe total părerea despre colegul ei și să fie mult mai selectivă, pe viitor, în alegerea artiștilor pe care îi va invita la astfel de evenimente.

Deși Culiță i s-a dat țeapă chiar în prag de spectacol, acesta a fost unul foarte reușit, întrucât a strâns un număr impresionant de spectatori, care au fost, cu adevărat, încântați de

show-ul oferit de Georgiana Lobonț și de către ceilalți invitați ai ei.

Citește și: Georgiana Lobonț a făcut anuntul despre despărtirea finilor ei: „Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?