De ce s-a măritat Carmen de la Sălciua pe repede înainte și unde a plecat împreună cu soțul ei imediat după nuntă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 iul 2023, 00:30

Carmen de la Salciua s-a maritat

Sursa: Instagram

Cantareata a fost cat se poate de discreta in ce priveste acest eveniment important din viata ei.

Aflata la a doua căsnicie, Carmen de la Sălciua nu a făcut deloc un spectacol din nunta ei, ba mai mult a anunțat-o cu câteva ore înainte că acest fapt să se întâmple. Cântăreață a făcut un filmulet pe InstaStory în care a și făcut marele anunț. Cu voal pe cap, însă îmbrăcată casual, în limuzina ei, artista spunea că a venit momentul mult așteptat din viața ei.

Citeste si: Mama Geta l-a dat de gol pe ginerele său, Sebastian Crăciunescu, și a dezvăluit de ce afacere se ocupă, de fapt

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unde isi va petrece Carmen de la Salciua luna de miere

După alte câteva ore, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele și în fata lui Dumnezeu, iar cântăreață a postat câteva imagini cu ea în rochie de mireasa, ținută fiind foarte rafinata și eleganta. Nici soțul ei nu a făcut nota discordanta și a avut un costum impecabil. Nu se știe nici cine au fost nașii celor doi și nici daca au sărbătorit cum se cuvine marele eveniment deoarece la câteva ore după nunta, Marian și Carmen s-au filmat în aeroport, semn că

urmează luna de miere într-o destinație exotica: "Vă mulțumim pentru comentariile frumoase pe care ni le-ați trimis. Sper să vi se întoarcă înzecit. Am ținut să fa c acest Story din aeroport deoarece urmează să plecam într-o destinație exotica."

Carmen de la Salciua si Marian Corches s-au casatorit in urma cu putin timp

Mulți speculează faptul că artista ar fi deja însărcinată și că urmează să aducă pe lume primul sau copil. Desi în urma câteva săptămâni, după ce s-a întors de la muntele Athos, Carmen de la Sălciua a spus clar că unele evenimente din viață privata nu le vă mai dezvălui și că nu se pune problema de o nunta, iată că toate lucrurile au fost tocmai invers.

Poate artista este superstițioasă și nu vrea să dezvăluie înainte anumite lucruri de teama. Într-un colaj pe TikTok, Carmen de la Sălciua a postat imagini de la nunta ei cu Marian Corcheș și a scris: "Pentru totdeauna..."

Mi-am pus o dorință speciala, dar cu siguranță se vă împlini sau este pe cale. Exista demersuri că să se împlinească dorință asta. S-au întâmplat multe și aș vrea că de acum înainte și cu viață mea personala să fiu cât s epoata de discreta.

Nu am cum să fiu discreta și nu aș fi daca ar fi vorba de un copil, a dezvăluit Carmen în urma cu câteva zile.