Culiță Sterp, Iancu Sterp și surorile lor, la doar un pas de moarte. Detalii înfiorătoare despre accidentul în care au fost implicați: „O dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 oct 2022, 12:33

Culiță Sterp, Iancu și surorile lor, la doar un pas de moarte. Detalii înfiorătoare despre accidentul în care au fost implicați: „O dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp”

Sursa: Instagram

Culiță Sterp, Iancu Sterp, Getuța și Ileana Sterp, alături de câțiva prieteni, se întorceau de la mare pentru prima dată. Din cauza oboselii, chiar cu 10 minute înainte de a ajunge acasă, aceștia au făcut un accident de mașină și au scăpat cu viață, ca printr-o minune.

Culiță Sterp, fratele lui, Iancu Sterp, și cele două surori ale lor au fost implicați, în urmă cu mai mulți ani, într-un grav accident de mașină, după ce se întorceau de la mare, pentru prima dată.

Culiță Sterp și frații săi au fost la doar un pas de a-și pierde viața

Aceștia și câțiva prieteni se întorceau de la mare, când, din cauza oboselii, Culiță a adormit la volan.

Accidentul a fost atât de grav, încât a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare, iar Iancu Sterp a fost singurul care nu a pățit nimic.

„În 2012, exact acum zece ani a fost. Ăla a fost cel mai urât moment. Era înainte să plece taică-miu de acasă cu vreo doi an, un an”, a spus Culiță.

„Eram chiar aproape de casă, mai aveam 10 km până acasă”, a declarat și Iancu, fratele mai mic al artistului.

Accidentul de mașină a fost provocat din cauza oboselii

Deoarece ultima noapte a petrecut-o în club și, dimineață, Culiță s-a urcat la volanul mașinii, acesta a adormit, nu a mai luat o curbă și a intrat într-un stâlp.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima reacție după acuzațiile fostului ei soț: "Unii latră pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu am stat la cazare în ultima seară. Culiță o ieșit cu sor-mea cea mare, cu Ileana și cu încă un prieten, o ieșit la club și în noaptea aia. Noi, dimineața, trebuia să plecăm și ei, noaptea, or fost la club.

El era obosit. Am oprit, la un moment dat, pe autostradă, că a zis Culiță că îi e somn și s-a pus să doarmă, că nu mai putea conduce și foarte bine o făcut.

Geta nu l-o lăsat să doarmă și l-a trezit”, a continuat Iancu.

„Chiar cu 15 km înainte de casă. Direct, am adormit la volan. Era o curbă care făcea la stânga, eu n-am mai luat-o la stânga, direct în față, direct într-un stâlp, o dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp, cu botul în jos și cu roțile în aer.

A venit descarcerarea, că nu putea să ne scoată. Ileana și-o fisurat bazinul, fata aia și-o rupt picioarele, băiatul ăsta care o fost cu mine și-a spart răul capul, eu mi-am rupat nasul, ăștia și-au rupt mâinile, bazine fisurate”, a mai spus Culiță, în cadrul unui podcast.

Mama Geta se ruga la Dumnezeu să îi fi ținut măcar un copil în viață

După ce a aflat de cele întâmplate, mama Geta a trăit cele mai grele momente din viața sa. Auzind cât este de grav accidentul, aceasta se ruga la Dumnezeu ca măcar unul dintre copiii ei să fi scăpat cu viață, deoarece durerea pierderii tuturor ar fi fost imposibil de suportat.

„Mama Geta o plecat pe jos, 10 km pe jos. Ea o chemat un taxi, dar nu a mai avut răbdare să stea acasă. A fost teribil, a fost teroare.

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, pentru prima dată împreună, de la declarațiile despre neînțelegerile dintre ele. Cum au fost surprinse cele două cumnate

Mama, săraca, cât era de disperată, ne-o spus, după aia, că se ruga pe drum, în timp ce mergea așa pe jos, se ruga la Dumnezeu să îi fi lăsat măcar pe unul dintre noi în viață. I-au zis că e accident foarte grav”, au mai spus frații Sterp.