Culita Sterp, imagini emotionante cu fiul sau! Ce semnificatie are numele deosebit pe care il poarta micutul. REACTIA mamei Geta cand l-a vazut prima data

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2021, 12:11
Culita Sterp a dezvaluit numele fiului sau

Culita Sterp nu isi mai incape in piele de fericire de cand a devenit tatic, iar imaginile cu fostul Faimos de cand si-a adus copilul acasa sunt cu adevarat emotionante.

In cel mai recent vlog postat, Culita Sterp a facut anuntul mult asteptat despre numele pe care il poarta fiul sau. Fostul Faimos a facut aceasta dezvaluire inca de cand si-a adus bebelusul acasa de la maternitate. Micutul a fost asteptat ca un print de catre toti membrii familiei la locuinta cantaretului unde i-au primit cu lacrimi in ochi.

Reactia mamei Geta cand si-a strans nepotul in brate

Citeste si: Zanni a atentat la Roxana Ghita, insa s-a razgandit! E WOW ce dezvaluiri a facut despre Razboinica: "Au colindat-o mai multi..."

Mama Geta a fost atat de emotionata incat atunci cand si-a privit si si-a luat nepotul pentru prima data in brate, i-au dat lacrimile de fericire spunand ca seamana leit cu Culita atunci cand era mic. Mai mult, Culita a pregatit si o supriza pentru fiul lui amenajand camera bebelusului cu numeroase baloane.

"Puiul lui mama, e bine, dragostea mea...Ii pun o palariuta din aia de cioban sa semene cu tine cand erai mic...Dragoste, uite-l, sa te manance mama. Vreau sa-l tin numai in brate ca nu sta mama mult..."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot in ziua in care Culita si-a adus fiul acasa, a dezvaluit familiei si numele pe care cel mic il va purta. 

Artistul a explicat că numele ales înseamnă „ cel mai iubit de popor'. „ Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă." Tot Culita a mai spus ca ulterior a aflat ca asa il cheama si pe baietelul lui Pique si al Shakirei, insa nu a stiut acest lucru. 

Culita Sterp, semnificatia numelui ales pentru baiatul lui

Citeste si: Zanni, dezvaluirea momentului dupa Survivor Romania 2021: "M-am pupat cu Adelina in jungla" Ce s-a intamplat de fapt intre cei doi?

Fiul lui Culita Sterp s-a nascut pe 17 iunie la o clinica privata din Cluj Napoca. in acea zi, dupa venirea pe lume a micutului, fostul Faimos a publicat cel mai emotionant mesaj pentru fiul sau: "Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să

le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat. 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat."