Culiţă Sterp, în culmea fericirii! Artistul va deveni tată! Ce decizie a luat în legătura cu Survivor România!

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 dec 2020, 10:32
Culiţă Sterp va deveni tată

Iubita lui Culiţă Sterp este însărcinată. Cântăreţul urmează să devină tată pentru prima dată.

Vestea că va deveni tată a luat pe toată lumea prin surprindere. Culiţă este mai fericit ca niciodată, anul viitor va fi tată pentru prima dată.

Culiţă Sterp urmează să devină tată

Culiţă Sterp se pregăteşte pentru provocarea vieţii sale. Artistul a acceptat să participe la Survivor România, sezonul doi. Cântăreţul se va alătura echipei Faimoşilor şi se pregăteşte să plece în curând în Republica Dominicană.

Vestea că iubita lui Culiţă Sterp este însărcinată a şocat showbiz-ul românesc. Surse din anturajul artistului au dezvaluit că Daniela, iubita lui Culiţă, este însărcinată în 4 luni.

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiţă Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi.

Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, 
a declarat sursa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care va fi avantajul lui Culiță Sterp la „Survivor România”, sezonul 2

Prima reacţie după ce s-a aflat că Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, este însărcinată

Daniela îşi susţine partenerul în orice decizie pe care o ia, chiar dacă asta înseamnă să fie separaţi pentru câteva luni. Ea l-a asigurat că va fi bine cât el va fi plecat în Republica Dominicană.

În urma anunţului făcut că este însărcinată în patru luni, partenera lui Culiţă Sterp, a postat pe contul de Instagram la secţiunea stories mai multe videoclipuri cu iubitul ei. Partenerea lui Culiţă a surprins câteva pasaje dintr-un reportaj cu artistul.

Culiţă a făcut anunţul! Va participa la Survivor România

În urma cu puţin timp, Culiţă şi-a anuţat fanii că anul viitor va fi plecat din ţară pentru câteva luni, semn că va participa la Survivor România şi va merge în Republica Dominicană.

,,Deci, am o veste pe care vreau să o știți de la mine. Începând cu luna ianuarie o să lipsesc câteva luni din țară, nu știu sigur că o lună, că două, că trei, că patru, că cinci luni. O să fiu plecat din România. Nu pot să vă dau mai multe detalii deocamdată, dar o să vedeți voi în curând despre ce este vorba.

O să fie bine.”, a zis Culiță Sterp.

Citeste si: Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.