Culita Sterp, in razboi cu Faimoasele, la Survivor Romania! Ce au de spus mama Geta si mama Elenei Marin despre aceasta situatie?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2021, 18:00

Mama lui Culita Sterp, fata in fata cu mama Elenei Marin! Cele doua doamne au spus tot ceea ce au avut pe suflet!

Saptamana trecuta, la Survivor Romania, Culita Sterp a avut o iesire nervoasa destul de dura la adresa tuturor fetelor din echipa sa, pe care le-a dojenit pentru atitudinea lor nepasatoare fata de treburile "gospodaresti" din tabara Faimosilor. Tanarul s-a enervat teribil atunci cand a vazut ca fetele au mers pe plaja sa se relaxeze, fara sa se preocupe mai intai sa curete vasul in care Majda gatise orezul pentru echipa si le-a pus la zid.

"Iti dai seama ce-i la ele acasa, daca ele lasa oala din care mananca asa!(...) Au trecut cinci ore de cand am facut mancarea si uitati cum arata oala asta, uitati cum arata lingura si voi stati pe plaja de cinci ore! Le spal eu, nu-i problema ca data trecuta le-a spalat Jador!", le-a spus raspicat Culita fetelor din echipa sa.

Invitate in cadrul emisiunii Teo Show de astazi, mama Geta si mama Elenei Marin, au dezbatut situatia conflictuala iscata in tabara Faimosilor, in care au fost implicati copiii lor.

Culita Sterp le-a declarat razboi Faimoaselor!

Intrebata daca fiul ei este atat de grijuliu cu treburile gospodaresti si acasa, in familie, mama Geta a raspuns ca inca de copil, Culita a fost extrem de responsabil in toate activitatile pe care le facea si ajuta pe toata lumea.

"Imi pare rau, Culita chiar nu e un baiat asa! Culita isi aduna tot dupa el si noi toti lucram intr-o echipa acasa! Cand era copil chiar ma ajuta foarte mult, imi spala multe vase! Dar nu-i dator nimeni sa-i spele lui oala, s-o spele cu randul! Nu sunt datoare fetele sa le spele oala!", a spus mama lui Culita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte mama Elenei a incercat sa isi apere de asemenea, fiica, sustinandu-i calitatile acesteia atat de buna sportiva, cat si preocupata de curatenie.

"Toti sunt copii buni! Toti sunt invatati de fiecare mama sa faca ceea ce trebuie si in casa si in familie mai tarziu, cand se vor casatori! Dar au fost toti agitati, stresati si atunci s-au iscat discutii intre ei, dar Elena cum e impaciutoare si cum vrea sa fie totul la locul lui a luat asupra ei, dar nu e nicio problema, cred ca acum s-a remediat! Sunt

toti bine!", a adaugat mama Elenei.

Citeste si: Ce i-a spus mama Geta iubitei lui Culita Sterp, la aeroport! Momentul a fost surprins pe camera: ''Daca ai pofte...''

Citeste si: Ce fac mama Geta si Iancu Sterp in timp ce Culita e plecat la Survivor Romania! Ce mesaj i-a transmis femeia fiului ei cel mare

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.