Culiță Sterp, înconjurat de mascați si polițiști intr-un club din Bihor. Artistul a povestit ce s-a intamplat, de fapt: "Sunt foarte multe dezinformari!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 sep 2023, 00:20

Culita Sterp a dezvaluit ce s-a intamplat, de fapt, in clubul din Bihor unde a cantat

Sursa: Instagram

Artistul a cantat la Bihor in fata a peste 1000 de persoane, insa la un moment dat si-au facut aparitia si mascatii si politistii.

În acest moment, Culita Sterp nu poate parași teritoriul României pentru concertele pe care le avea peste hotare, acest lucru fiind un regret foarte mare pentru artist deoarece voia să fie alaturi de romanii din străinătate să le cante de Revelion, însă cântărețul a recuperat repede deoarece are cântari aproape în fiecare zi și nu e vaită din cauza acestui lucru pentru că acesta este harul sau.

De ce au venit politstii si mascatii peste Culita Sterp la o cantare in Bihor

Însă, la o cantare la Bihor, în fata a peste o mie de persoane, la un moment dat și-au făcut apariția mascații și polițiștii. Era trecut de 4 dimineața, iar Culita Sterp încă era rugat cu bani să mai cante. Deoarece artistul a postat pe story intervenția polițiștilor și a explicat exact pentru ce au venit pentru că au apărut pe rețelele de socializare mai multe dezinformări cu privire la acest aspect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culita Sterp: "Oamenii și-au făcut datoria, au verificat și au plecat"

  "Dragii mei, pentru cei care mă întrebați de ce au venit politia și mascații acolo la Bihor...a fost un simplu control de rutina. Pur și simplu și-au făcut datoria, au vrut să vadă daca suntem în regula cei care cântam, cei care au organizat pentru că au fost foarte multe persoane, în jur de 1 000 de persoane, foarte mulți oameni. Eu, bineînțeles, sunt în regula, am un SRL din 2017, băieții mei sunt anagajati pe firma la mine, tăiem facturi la țoață lumea, suntem în regula.

Oamenii și-au făcut datoria, au verificat și au plecat. Văd că sunt foarte multe dezinformări aici pe TikTok, vă pup!

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.