Culiță Sterp, îndrăgostit lulea de o concurentă de la "Puterea dragostei". Pe cine a pus ochii

Autor: R.V.

Culiță Sterp, îndrăgitul interpret de muzică de petrecre, a recunoscut că are o pasiune pentru una dintre concurentele din casa "Puterea dragostei".

Culiță a fost în vizită în casa iubirii în urmă cu o lună și a avut ocazia să le cunoască pe fetele din competiție. Din câte a declarat într-un vlog postat pe canalul sau de YouTube, Culiță ar fi pus ochii pe Simona, despre care a zis că este foarte frumoasă.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", dezvaluiri ȘOC despre Raluca. "Se culca aproape cu oricine pentru suma de..."

Iată momentul:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona a spus și ea în nenumărate rânduri că adoră piesele lui Culiță, că a fost la multe dintre concertele sale și că și0ar dori să aibă o relație cu el. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla sau nu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.