Culiță Sterp își vinde mașina! Câți bani cere pe ea

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 12:00

Culiță Sterp a anunțat într-un blog al lui Bogdan Mocanu că își vinde mașina.

"Știi de ce am dat-o jos? Am decolantat-o că vreau să o vând, am pierdut deja bani la ea.

Am dat 62.000 și acum nu mai iau mai mult de 47, 48.000 dacă iau. Am decolantat-o că prima oară când am vrut să o vând îmi spunea lumea "Cum să o cumpăr așa, că dacă e zgâriată vopseaua?". N-ascund, frate, nimic, nicio zgârietură, nimic", a spus Culiță în vlogul lui Bogdan Mocanu.

Culiță a mărturisit că își dorește un G-Class. "Dacă are cineva un G-Class din 2019, i-o dau pe a mea și îi dau diferența", a spus el.

Mocanu a fost cu Cristina Pucean și Culiță Sterp la un show în diaspora, pentru românii care trăiesc în străinătate. Tot mai multe concerte ale artiștilor autohtoni se organizează în afară pentru cei care au ales să plece în străinătate pentru o viață mai bună.

Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare Jador de la "Puterea dragostei"

Prezența lui Jador la" Puterea dragostei" i-a mărit uluitor cota acestuia printre cântăreții de manele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador susține cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cântărețului.

Jador susține, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației este de 4.000 de euro pentru un concert care durează o oră și jumătate. La aceste sume se adaugă banii pe care spectatorii îi aruncă la lăutari, iar aceste sume sunt și ele considerabile.

Numai din onorarii Jador încasează lunar circa 50.000 de euro, din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce își plătește instrumentiștii.

La veniturile lui Jador se adaugă și sumele pe care le încasează de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele având vizualizări uluitoare.

Jador și Mocanu au rupt prietenia: "Nu mai ești prietenul meu"

Mocanu a povestit într-un live că  Jador s-a supărat pe el  și a dezvăluit și motivul.

Jador, Mocanu și Andra au fost în club, iar Mocanu și Andra au plecat, la un moment dat, lăsându-l acolo pe Jador. Acesta s-a supărat.

Mocanu a explicat tot într-un live făcut din Germania. El a mărturisit și că l-a împăcat ulterior pe Jador.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.