Culita Sterp si Jador, dusmani de moarte la Survivor Romania? Dovada care spulbera orice indoiala: Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2021, 15:57
Jador si Culita isi arunca vorbe grele la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Culita Sterp si Jador si-au aruncat vorbe grele in editia de joi, 4 februarie la Survivor Romania 2021.

Daca toata lumea ii vedea nedespartiti atat pe scena cat si la Survivor 2021, iata ca ruptura dintre cei doi s-a produs mai devreme decat se asteptau unii sustinatori ai celor doi Faimosi. In editia de joi, 4 februarie, din Survivor Romania 2021, se poate vedea clar ca cei doi au pareri diferite asupra a tot ceea ce se intampla in tabara Faimosilor. Jador, mai in gluma, mai in serios ii reproseaza lui Culita Sterp atunci cand sunt intrebati la testimoniale, ca prietenul lui ar tine partea oricarei femei:" "Culita tine partea oricarei

femei!"  

Survivor Romania 2021. Ce isi reproseaza Jador si Culita Sterp

Citeste si: Survivor Romania 2021, joi, 4 februarie! Cine sunt noii concurenti care fac parte din competitie? Cine este vedeta care face parte din echipa Faimosilor?

Se cunoaste foarte bine parerea lui Jador cu privire la unele fete din echipa Faimosilor  atunci cand vine vorba de performanta pe traseu.

Cele vizate au fost mereu Georgiana Lupu, Alexandra Stan si mai nou Simona Hapciuc care se simte umilita de catre Faimos, avand chiar si o criza de nervi din cauza presiunii asupra ei spunand ca exista foarte mari rautati in tabara lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi s-au adresat cuvinte foarte grele, as vrea sa se inteleaga ca imi pare rau, sunt efrectiv daramata inauntrul meu, nu am gresit cu nimic nimanui si daca am deranjat pe cineva cu cineva, daca am spus cuiva ceva, mi-am cerut scuze, mereu am incercat sa ii ajut, vreti sa spal ceva, sa culeg lemne, sa culeg cocos, am vorbit cu baietii despre relatiile lor, le-am dat sfaturi, asa sunt eu inimoasa si nu vreau ca altii sa treaca prin toate experientele de viata prin care am trecut eu.

M-au judecat si au aruncat cu noroi in mine cu tot ce au putut, m-au facut ipocrita, mincinoasa..am momente cand simt ca o sa clachez psihic pentru ca toata lumea e foarte rea," a declarat Simona Hapciuc.

Jador, o noua rabufnire pe teren in timpul jocului de comunicare

Citeste si: Cine este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

Mama lui Jador  a vorbit despre relatia lui cu Culita si a marturisit ca se astepta ca ei sa fie mai uniti, iar Culita sa-l sprijine mai mult pe Jador. Femeia a spus ca este dezamagita de comportamentul lui Culita si ca acesta este ''distant'' si nu ii ia apararea lui Jador. Iata ce a declarat mama lui Jador despre conditiile de la Survivor Romania 2021

' 'El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu are cu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat. ''Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant. Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo... nu i-a luat apararea, sa zica... Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns'', a spus mama lui Jador. 

Culita Sterp la randul lui il acuza pe Jador ca vrea sa devina un fel de lider al Faimosilor, insa i-o reteaza brusc si ii spune ca:" "Nimeni nu e sef aici. Daca cineva ar fi sef aici, cu siguranta nu ai fi tu acela!" In timpul jocului de Recompensa, are loc un mare haos in echipa Faimosilor din cauza presiunii de a da totul pe teren, iar cel vizat este din nou Jador care este pus la zid de catre restul coechipierilor. Ne mai putand suporta situatia, Jador ii iese din fire si incepe sa urle.