Culiță Sterp, luat prin surprindere de un băiețel la o nuntă: „Ia să o văd pe mama ta”. Legătura incredibilă dintre cei doi

Author: Lavinia Medrea

Legătura incredibilă dintre cei doi

Sursa: Instagram Culiță Sterp/TikTok Culiță Sterp - colaj Kanal D

Recent, Culiță Sterp a fost la un eveniment, unde a fost luat prin surprindere de un copil.

Culiță Sterp se numără printre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. Este un familist convins și un cântăreț talentat și a reușit, de-a lungul timpului, să-și adune o comunitate mare de fani.

Culiță Sterp, luat prin surprindere de un băiețel la o nuntă

Culiță Sterp a fost recent invitat la o nuntă, unde a mers să distreze oamenii și să facă voie bună.

Artistul nu s-ar fi așteptat niciodată să aibă parte de o mare coincidență!

Citește și: Culiță Sterp, prins în mijlocul războiului din Ucraina! Ce se auzea pe filmare a speriat pe toată lumea: „ Doamne ferește!”

În timp ce stătea la masă, un copil a venit și i-a spus artistului că a cântat și la nunta mamei lui, în urmă cu mai mulți ani.

Culiță Sterp a fost surprins de faptul că s-a întâlnit cu copilul femeii căreia i-a cântat la nuntă și și-a dat seama că timpul a trecut pe lângă el și a îmbătrânit.

„Oameni buni, deja mă simt bătrân, a venit copilul ăsta la mine, Eduardo a venit la mine și mi-a spus: Tu ai cântat la nuntă la mami! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum au fost surprinși Culiță Sterp și iubita lui, în timp ce se pregăteau să plece în vacanță: „Ne-am întâlnit întâmplător”

Am îmbrătrânit, fraților! Ia s-o văd pe mama ta (n.r.: îi cere să-i arate o poză pe telefon cu mama lui)! Da, îmi aduc aminte, să-ți trăiască, să fie sănătoasă! M-am dus, fraților!”, a spus Culiță Sterp. 

@culita_sterp_official

Am îmbătrânit fraților 😢🥹

♬ sunet original- Culiţa Sterp

Culiță Sterp, luat la rost de urmăritori

Acum ceva timp, când a fost în vacanță, Culiță Sterp a postat câteva fotografii îmbrăcat sumar, cu o pereche de bermude albi și un tricou portocaliu, dar a atras atenția unui internaut cu ținuta lui, deoarece în picioare purta sandale.

„Arată oribil un bărbat atât de mișto, înalt... în sandale”, este comentariul lăsat de internaut. 

„Zise Prâslea și mai luă o gură de aer”, a răspuns logodnica lui Culiță Sterp, fiind prima care a intervenit să-i răspundă internautului răutăcios.

„Îmi cer mii de euro”, este răspunsul oferit de Culiță Sterp, care a vrut să facă haz de necaz.