Culiță Sterp, mesaj emoționant de ziua tatălui său. Artistul a postat una din cele mai înduioșătoare imagini cu părintele lui

Author: Alice Popescu

Ce i-a scris Culita Sterp tatalui sau

Sursa: Instagram

Artistul si-a sarbatorit tatal si chiar daca cei doi nu au o relatie foarte apropiata, cantaretul a tinut sa ii transmita o urare cu ocazia onomasticii sale.

De câteva luni bune, numele lui Culita Sterp face înconjurul presei tabloide din Romania, artistul ținând prima pagina a ziarelor, atât cu lucruri bune, dar și cu mai puțin bune căci până la urma viață are suișuri și coborâșuri și chiar el a spus că și-a învățat lecția și mai mult și-a recunoscut greșeală pe care a făcut-o. Cu toate acestea, Culita Sterp a reușit să își tina familia unita în mijlocul unui scandal mediatic fară precedent în ce-l privește și fiecare mebru l-a susținut moral și fizic așa cum au putut demostrand că frații se înțeleg la bine și la

greu. Mama Geta că orice mama care suferă pentru copilul ei, a postat și ea mesaje de încurajare și atunci când a fost cazul l-a mustrat și nu l-a luat în brațe spunând public că greșind, trebuie să plătească pentru faptele sale.

Citește și: Ileana Sterp, în culmea fericirii! Fiica mamei Geta a primit cel mai frumos cadou de Moș Nicolae

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 Culita Sterp, mesaj emotionant pentru tatal lui

În mijlocul acestei vâltori mediatice, Culita Sterp nu și-a uitat tatăl care și-a sărbătorit onomastica, fiind Nicolae la fel că și artistul. Cântărețul a postat o imagine emoționantă cu tatăl și fiul lui, Milan urandu-i "La mulți ani!" Frații Sterp au recunoscut că nu au o relație strânsă cu părintele sau, însă de fiecare data l-au inclus în tot ce înseamnă evenimente de familie pentru că până la urma este tatăl lor indiferent de ce s-a întâmplat intre el și mama Geta.

Părintele lor a fost la botezurile și nunțile din familie și s-a pozat alaturi de nepoți și copii în ciuda faptului că acum și-a făcut alt rost.

Culita Sterp: "Nu o fumat, nu o băut, nu a avut vreo patima să zici că e ceva" 

" De 10 ani am fost crescuți de ea pentru că tatăl nostru nu sta cu noi.

El a fost mereu plecat fiind cu meseria asta cu animalele, ba era prin alte parti, ba la camp, ea a fost și mama și tata. Nu au fost motive de despărțire, au fost banalități, nu o fumat, nu o băut, nu a avut vreo patima să zici că e ceva, singura lui chestie e că era cam împrăștiat și avea foarte mulți prieteni pe lângă el care profitau de bunătatea lui, drept dovada că și noi am moștenit asta de la el și ne-au mai deschis și noua ochii oamenii, ba logodnica mea, ba maica-mea.
Vedeți că vă mănâncă de bani, le dădea absolut orice avea, nu aveam noi și el le dădea. Și el tot zicea că ce, eu nu sunt bărbat la casa, fac ce vreau eu. Mama are gura cam bogata, pe noi, bărbații ne cam deranjează, iți vine să o iei cu capul. Noi unde să o fi plecat cu el? Noi suntem născuți toamna, din doi în doi ani,
a
explicat Culita intr-un podcast.  

 

Taguri: