Culiță Sterp, pe mâinile medicilor: „Astăzi este ziua cea mare pentru mine”. La ce intervenție a fost supus celebrul manelist

Author: Diana Ghita
Actualizat: 27 nov 2023, 23:16

Culiță Sterp a fost supus unei intervenții

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Și el, la rândul său, ține foarte mult la fanii lui, pe care îi ține la curent cu diverse aspecte din viața lui.

De această dată, Culiță Sterp le-a transmis urmăritorilor de pe Instagram imagini direct din cabinetul doctorului. Acesta s-a prezentat la o clinică de specialitate din Cluj, întrucât se confruntă cu o problemă de natură ereditară.

La ce intervenție a fost supus Culiță Sterp

Celebrul cântăreț a apelat la ajutorul medicilor în vederea unor probleme serioase legate de căderea părului. Acesta a mai făcut, în trecut, intervenții în acest sens, în Turcia, însă nu a fost pe deplin mulțumit, așa că, de data aceasta, a decis să se lase pe mâinile medicilor

români.

„Bună dimineața! Astăzi este ziua cea mare pentru mine, pentru că mă duc să-mi fac implant la păr. După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față.

Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia.

Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la Cluj”,  a spus artistul în clipurile postate. 

Citește și: Culiță Sterp a ajuns la spital! „Ce e mult, e mult” Greșeala pe care a făcut-o artistul și ce mesaj a transmis

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum se simte Culiță Sterp după implantul de păr

Culiță Sterp le-a arătat celor din mediul online că îi cade părul în cantități considerabile, explicând că este o problemă moștenită din familie: „Pe parcurs a început să-mi cadă din mijloc, de unde nu am avut implant. E o chestie ereditară”.

Deși a avut emoții, manelistul a decis să ia atitudine în privința respectivei afecțiuni și să nu o ignore, așa că s-a prezentat la o clinică de specialitate pentru a face demersurile necesare implantului de păr.

Fiind o intervenție foarte importantă pentru artist, acesta i-a ținut pe fanii săi la curent pe toată durata ei.

„Am un pic, un pic emoții, dar nu mari, pentru că data trecută când mi-am făcut la domnul doctor nu m-a durut aproape deloc, un pic de tot doar anestezia”,  a dezvăluit Culiță Sterp.

Ulterior, acesta a apărut chel, spunând că: „S-a dus părul, urmează altul nou”. 

După intervenție, cântărețul le-a transmis  internauților faptul că se simte bine și că nu au de ce să-și facă griji.

„S-a umflat puțin capul dar în rest suntem ok”,  a explicat Culiță, pe final.

Citește și: Îl recunoști? Imaginile cu artistul din România care a indus pe toată lumea în eroare