Culita Sterp, prima reactie atunci cand a aflat ca va deveni tatic! Daniela i-a dat vestea chiar de ziua lui: '' A sarit din pat si zicea...''

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 10:15

Culiță Sterp este pregătit să facă față provocărilor și să își testeze limitele la “Survivor România” dar va duce dorul iubitei sale si al intregii familii.

Culiță Sterp a acceptat provocarea Survivor Romania și este pregătit să dovedească, pe traseele din Republica Dominicană, că, pe lângă talentul muzical, este înzestrat şi cu abilități sportive.

Culita Sterp, sustinut de familie si de iubita sa, Daniela!

Culita Sterp este unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Faimosilor de la Survivor Romania si a dovedit deja din primele editii ale emisiunii ca lupta cu mare ambitie pentru marele trofeu.

Familia si prietenii il sustin de acasa. Printre ei se afla si iubita lui, Daniela, care ii va darui un copil. Tanara trece prin emotii teribile de cand iubitul ei a plecat in Republica Dominicana, mai ales ca este si insarcinata si isi controleaza cu greu toate trairile si sentimentele, departe de Culita.

Citeste si: Sora luI Culiţă Sterp a spus adevărul despre relaţia cu Daniela Iliescu! Cum se înţelege cu iubita fratelui său: ''Suntem...''

Intrebata cum i se pare evolutia lui Culita in primele zile ale competitiei Survivor Romania, Daniela a marturisit ca performantele iubitului ei au surprins-o atat pe ea cat si pe toti apropiatii lor.

"Chiar ne-a surprins pentru ca nu ne asteptam sa fie atat de bun! Eu ma asteptam sa fie si din ce am discutat, din cum l-am vazut ca s-a antrenat inainte sa plece.

Ma asteptam sa fie foarte bun la proba de indemanare de la sfarsitul traseului, dar s-a dovedit ca si pe traseu este foarte bun si am vazut ca a adus toate punctele de fiecare data cand a intrat si chiar ma bucur pentru asta!", a spus Daniela.

De departe insa, cel mai emotionant moment trait de iubita lui Culita a fost cel in care i-a dat vestea cea mare iubitului ei, ca va deveni tatic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vestea si pe mine m-a surprins pentru ca nu stiam! Noi am incercat sa tinem doar pentru noi numai ca s-a aflat pana la urma si toata lumea a fost surprinsa! El cand a aflat era chiar inainte de ziua lui de nastere, eram acasa,

intr-o seara si eu am cumparat doua teste si cand i le-am pus in fata si cand i-am zis ca sunt amandoua pozitive a sarit din pat si zicea: <Doamne, multumesc! Si totul sa fie bine!> si a mai asteptat cateva zile pana cand am fost la un control la o clinica si atunci ni s-a confirmat ca totul este ok! Si cel mai emotionant moment a fost cand am auzit bataile inimii bebelusului! Este ceva...
Nici nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit!"
, a marturisit Daniela.

Citeste si: Cum gestionează faimosul Culiță Sterp celebritatea și ce spunea despre experiența “Survivor România”, înainte de a pleca în Republica Dominicană “Știu cum e să fii și sărac, și bogat!”


Culita Sterp, unul dintre cei mai puternici Faimosi de la Survivor Romania!

În vârstă de 28 de ani, carismaticul interpret este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Piesele sale se află constant printre cele mai populare clipuri pe YouTube, cu milioane de vizualizări. După ce a absolvit Facultatea de Științe Economice din Sibiu, el și-a urmat adevărata pasiune: muzica.

Acesta a declarat inainte de plecarea spre Republica Dominicana că este pregătit pentru competiție încă de când era copil, datorită muncilor grele pe care le făcea în gospodărie, cand o ajuta pe mama sa, alaturi de ceilalti frati ai sai.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culita Sterp.

Citeste si: Daniela Iliescu, mama viitorului copil al lui Culiță Sterp, mesaj incredibil după plecarea acestuia în Dominicană: ''Dacă nu ar mai trebui să ne ascundem...''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.