Culiță Sterp, prins în mijlocul războiului din Ucraina! Ce se auzea pe filmare a speriat pe toată lumea: „ Doamne ferește!”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 aug 2023, 10:59

Culiță Sterp și formația lui au trecut prin momente de groază, în Ucraina, fiind la câțiva pași de câmpul de luptă. Un moment de-a dreptul înspăimântător a fost surprins chiar pe filmarea făcută de manelist.

Ucraina se află în război de aproximativ un an și jumătate, iar Culiță Sterp a fost chemat să cânte la o nuntă, în apropiere de câmpul de luptă. Nici el și nici colegii din formație nu au stat deloc liniștiți, deoarece bombardamentele se auzeau lângă ei.

Culiță Sterp a cântat în Ucraina, pe timp de război

O mireasă din Cernăuți, Ucraina, și-a dorit atât de mult să îl aibă pe Culiță Sterp la nunta ei, încât petrecerea de nuntă a mai durat câteva zile, pentru ca artistul să poată ajunge.

Manelistul și formația lui au întâmpinat probleme încă de la graniță, dar ceea ce a urmat după ce au trecut în Ucraina i-a luat și pe ei prin surprindere.

În timp ce așteptau rezolvarea unei probleme cu una dintre mașinile cu care mergeau, au început să se audă bombardamente extrem de puternice, la doar câțiva pași de graniță, iar momentul a fost filmat de Culiță. 

Citește și: „Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină după gestul făcut de fiul său. Cum s-a întâmplat totul

„Auziți! (n.r. bombardamentele) S-a băgat în șanț (n.r. unul dintre colegii de trupă). Băi, ești nebun? Nu-i de râs, Doamne, ferește! Joacă rațele și vânătorii, nu-i ceea ce pare. Numai am trecut granița și, deja, uite!”, a spus Culiță Sterp, în timp ce filma momentul care a fost încărcat pe contul său de YouTube.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culiță Sterp a întâmpinat probleme încă de la graniță

Artistul și formația au avut de-a face cu mai multe probleme, încă de când au vrut să treacă granița, deoarece microbuzul cu care mergeau nu a avut asigurare. Din acest motiv, au fost nevoiți să treacă vama pe jos, până când au rezolvat problema prin intermediul unei alte persoane.

Treci vama și nu mai ești nimeni, nu ne cunoaște nimeni. Uitați cum stăm! Suntem în Ucraina, am trecut vama, mergem să cântăm la o nuntă în Cernăuți și n-am avut asigurare pe microbuz. Aveam, dar nu era valabilă în Ucraina, noi n-am observat.

Citește și: “Arată oribil un bărbat atât de…” Culiță Sterp, pus la zid de fani după ce a apărut îmbrăcat de vacanță. De la ce a pornit totul

La o mașină n-am avut procură, așa că, am trecut vama pe jos și acum îi așteptăm pe cei cu duba să treacă și ei și să ne continuăm drumul”,  a povestit acesta, cu doar câteva minute înainte de a începe bombardamentele.