Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult''

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 dec 2021, 12:08

Ion Șmecherul, cel mai îndrăgit cioban de pe YouTube, a murit în urmă cu două zile. Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

Actualizare: „Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul.

Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul. Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie. Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory. 

Ion Șmecherul a murit miercuri, 1 decembrie, iar cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova. Bărbatul era mai mereu prezent în vlogurile lui Iancu Sterp, iar fanii se amuzau copios pe seama glumelor pe care le făcea.

După moartea sa un detaliu incredibil a fost scos la iveală chiar de către cumnata sa. 

Imagini cutremurătoare de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Detaliul incredibil care a ieșit la iveală după moartea ciobanului. Cumnata sa a dezvăluit totul

Ion Șmecherul a devenit cunoscut prin intermediul fraților Sterp, Culiță și Iancu. Cei doi frați l-au ajutat pe tânărul cioban să-și construiască o casă. Ion a devenit viral pe YouTub ca urmare a videoclipurilor amuzante pe care le posta de la locul de muncă. El a strâns o comunitate uimitoare, care îl îndrăgea pentru sinceritatea lui.

Pe numele lui adevărat Ion Mocan, avea 34 de ani.

Consumul excesiv de alcool i-a adus sfârșitul. Cumnata sa a fost cea care a povestit ultimele momente din viața ciobanului.

Aceasta a povestit că Ion se afla în curtea casei când a cazut de pe scaun, fiind deja beat. Femeia a chemat imeditat ajutoare, însă nu s-a gândit că se va ajuge la o asemenea tragedie. Oamenii din sat l-au ajutat pe Ion Șmecherul să se deplaseze până în casă pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore, fiind obișnuiți cu astfel de situații din partea lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Familia Sterp în doliu! Iancu și Culiță au făcut anunțul despre Ion Smecheru: "A intrat în coma alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit!"

După câteva ore, cumnata lui a revenit acasă și și-a dat seama că ciobanul este nemișcat. Aceasta a încercat să-l trezească, i-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă, însă nicio mișcare.

Atunci cumnata lui Ion Șmecherul a realizat că bărbatul a murit și a anunțat rudele.

La scurt timp, la fața locului s-a deplasat și o ambulanță și un echipaj de poliție, iar medicii au constatat decesul ciobanului.

Citeste si: Geta Sterp, lacrimi de durere după moartea lui Ion Smecheru! Care era, de fapt, povestea de viață a bărbatului ajutat de familia Sterp

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.