Culiță Sterp se pregătește de operație: "Sper să fie cu noroc..." Cu ce probleme se confruntă cântărețul?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 oct 2020, 12:47
Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Culiță Sterp și-a anunțat prietenii virtuali că urmează să intre în operație. Ce se întâmplă cu artistul?

Culiță Sterp este un artist iubit de public și pune mare preț pe relația pe care o are cu prietenii de pe instagram, astfel că îi ține pe aceștia tot timpul la curent cu fiecare eveniment nou ce se petrece în viața lui. Astfel, într-o postare pe contul personal de instagram, artistul și-a anunțat prietenii virtuali că urmează să meargă la medic pentru o intervenție chirurgicală.

Culiță Sterp, în sala de operație. Ce a dezvăluit artistul?

Culiță Sterp a postat ieri un mesaj pe instagram, la story, prin care a dezvăluit că astăzi va intra în operație. Nu, artistul nu are probleme de sănătate și a ținut să explice că nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre un implant de păr.

Pentru că știe cât de important este aspectul fizic pentru un artist și pentru că în ultima perioadă s-a confruntat cu căderea părului, Culiță Sterp a decis că a sosit momentul să

se ocupe de această problemă. Artistul a decis să se lase pe mâna specialiștilor, astfel că urmează să își facă implant de păr pentru a acoperi un gol apărut în zona scalpului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp este cel mai fericit tatic! Iubita lui a postat prima imagine: "Un bebe mic am si eu"

Culiță Sterp le-a mărturisit prietenilor de pe instagram că are emoții și că speră ca intervenția să decurgă perfect, iar rezultatul să fie cel așteptat. 

"A mai rămas doar o zi până la ziua cea mare. Vedeți golul ăsta aici? Nu o să îl mai vedeți.

Mâine are loc operația mea de implant. Sper să fie cu noroc și să am păr mai mult, mai des și să fiu și eu în rând cu lumea. Vă pup și urmăriți-mă mâine să vedeți cum decurge toată treaba.", și-a anunțat Culiță Sterp prietenii de pe instagram.

Citeste si: Culiță Sterp, surpriză romantică de ziua iubitei lui. Unde au plecat cei doi? Cea mai frumoasă dovadă de iubire

Culiță Sterp urmează să intre în operație, artistul anunțând că va da toate detaliile despre felul în care vor evolua lucrurile, pe contul personal de instagram. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.