Culita Sterp si-a socat fanii cu cel mai nou videoclip! Incredibil ce se vede in imagini

Autor: O.P.
Actualizat: 07 iun 2020, 20:35

Culita Sterp este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania si cel mai nou videoclip al sau a socat pe toata lumea, anunta wowbiz.ro. 

Celebrul cântăreț se bucură de câțiva ani de o popularitate la care mulți alți artiști viseaza numai. Prin muncă mult, el a reușit să ajungă acolo unde și-a propus iar acum, de fiecare dată când lansează o melodie nouă, ajunge în Trending pe YouTube.

Citeste si: Moment dramatic in Gala "Puterea dragostei": Daiana a izbucnit in lacrimi! Andreea Mantea a citit scrisoarea din partea Daianei pentru Gabriel! Au decis sau nu cei doi indragostiti sa mai dea o sansa iubirii lor?

Recent, Culiță Sterp a lansat piesa „Pacoste sau alinare”, în care protagoniști sunt chiar Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei. Celebrului cântăreț i-a scăpat un detaliu, pe care l-a observat abia după ce imaginile au ajuns pe internet.

Este vorba despre o....

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste continuarea materialului pe wowbiz.ro.

Citeste si: Andra si Mocanu, aparitii de senzatie in cel mai recent videoclip lansat de Culita Sterp! Iata dovada clara ca ce doi fosti concurenti de la "Puterea dragostei", inca se mai iubesc!