Culiță Sterp și-a surprins fiul în lacrimi: „Ce mă fac?”. Artistul a fost vizibil afectat de acest lucru

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 nov 2023, 02:55

Deși Culiță i-a spus că se va întoarce, micuțul nu s-a oprit din plâns, iar acesta a fost vizibil afectat de starea pe care fiul lui o avea

Sursa: Instagram

Pentru orice părinte este greu atunci când își vede copilul plângând, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Culiță Sterp. Micuțul nu poate sta fără tatăl lui, chiar dacă este vorba doar de câteva ore sau de câteva zile.

Culiță Sterp a trebuit să plece de acasă, dar fiul lui a început să plângă, așa cum se întâmplă mai mereu în astfel de situații. Acesta a sărit în brațele tatălui său și, cum spunea că trebuie să plece, cum începea să plângă.

Culiță Sterp, îndurerat de lacrimile fiului său

Cum vine weekend-ul, acest lucru înseamnă că artistul are de onorat mai multe evenimente.

Prin urmare, atunci când a trebuit să plece de acasă, fiul lui a început să plângă și nu s-a mai dat jos din brațele lui.

Deși Culiță i-a spus că se va întoarce, micuțul nu s-a oprit din plâns, iar acesta a fost vizibil afectat de starea pe care fiul lui o avea.

„Tata se duce la cântat și vine înapoi. Să nu plece tata? Nu mă lasă să plec.

Dar tata se duce la cântat și vine înapoi. Nu? Lasă-l pe tata să plece! Nu mă lasă să plec. Cum să mai plec eu de acasă acuma?

Citește și: Reuniune de gradul zero! Cum au fost surprinse Vlăduța Lupău și iubita lui Culiță Sterp. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat

Tata trebuie să plece la cântat, dar vine înapoi tata.

Ce mă fac? Îl iau cu mine. Pleacă tata la cântat și vine înapoi, da?”, a spus Culiță, în timp ce le-a arătat fanilor scena emoționantă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar

În luna noiembrie, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia s-a ales cu permisul suspendat, dar și cu control judiciar.

Acum, artistul a scăpat de controlul judiciar, motiv pentru care poate părăsi țara, însă, decizia nu este definitivă.

Din cauza controlului judiciar, Culiță a fost nevoit să anuleze mai multe concerte pe care le avea programate.

După ce a produs accidentul rutier, multe persoane au ajuns să fie împotriva lui și, după câteva zile de la incident, acesta a făcut câteva declarații în mediul online, în care și-a spus punctul de vedere.

Citește și: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună

Artistul susține că multe persoane s-au bucurat de necazul prin care a trecut și și-au îndreptat atenția asupra lui, dar nu au făcut acest lucru și când a făcut numeroase fapte bune, deoarece lumea nu este interesată de acest aspect.

Mai mult decât atât, întreaga familie a fost alături de Culiță și fiecare membru al familiei a vorbit despre cele întâmplate. Aceștia i-au transmis mesaje de încurajare și au arătat că sunt unul lângă altul, atunci când este nevoie.