Culiță Sterp și Daniela, gestul emoționant care a înduioșat internauții: „Mă faceți să plâng” Ce au făcut cei doi în vacanța din Zanzibar

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 feb 2024, 12:55

Culiță Sterp și Daniela, gestul emoționant care a înduioșat internauții: „Mă faceți să plâng” În ce ipostază au fost surprinși cei doi

Sursa: Culiță Sterp TikTok

Culiță Sterp și Daniela iliescu au plecat în vacanță, în țările calde, pentru a se relaxa o perioadă de timp. În aceste zile, cei doi nu doar că s-au bucurat de soare și de temperaturile ridicate, dar au făcut și unele acțiuni caritabile, care i-au impresionat peste măsură pe urmăritori.

Culiță și Daniela formează un cuplu extrem de apreciat și iubit de internauți. Postarea care a devenit virală a stârnit multă emoție și comentarii plăcute la adresa celor doi.

Culiță Sterp și Daniela, gestul emoționant care a înduioșat internauții

Cei doi se află în vacanță în Zanzibar, Tanzania, unde au fost întâmpinați de câțiva micuți adorabili. Culiță a surprins-o pe logodnica sa în momentul în care aceasta le oferă încălțări celor mici, iar Milan se joacă cu ei.

„Nu ai cât ai, ci ai cât dai! Și nu dai din ce ai, ci dai din ce ești!” a spus Culiță pe pagina sa de TikTok.

Citește și: Scandalul Lobonț-Nicoară continuă! Artista nu a mai suportat și a răbufnit: „Ești un om fără rușine” Cum a reacționat Georgiana Lobonț după ce a fost acuzată de datorii în bani

Comentariile nu au încetat să apară, iar postarea a strâns sute de mii de aprecieri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Sunteți în vacanță și totuși faceți gesturile astea, ce fel de oameni sunteți, mă faceți să plâng. Minunați sunteți toți 3!”

Unul dintre fani a observat că Milan se simțea în largul lui alături de copilași, fapt care denotă educația bine primită în familie.

„Milan zici că e între neamuri, a comentat acesta. ”- „Da, exact! Se simțea ca acasă, imediat s-a împ rietenit cu ei,” a răspuns Culiță.

@culita_sterp_official Nu ai cat ai, ci ai cat dai. Și nu dai din ce ai, ci dai din ce ești! @Daniela Iliescu ♬ sunet original- Culiţa Sterp

Culiță Sterp și logodnica sa, mesaje emoționante în mediul online

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au o frumoasă relație, în urma căreia a rezultat și micuțul Milan, în vârstă de 2 ani.

Într-o postare de Revelion, artistul a scris un mesaj emoționant pentru viitoarea sa soție.

Citește și: ''Mă simt puţin ciudat!'' Ileana Sterp, mesaj îngrijorător, chiar înainte de Crăciun. Ce a păţit sora lui Culiţă Sterp în prag de sărbători

„Așa să fim mereu, cu gura până la urechi”.

De asemenea, într-un alt mesaj, artistul a scris că Daniela reprezintă pentru el „trecutul, prezentul și viitorul”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.