Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie emoționantă de Revelion! „Așa să fim mereu”. Cum au apărut cei doi în fața fanilor

Author: Diana Ghita

Ce fotografie a postat Culiță Sterp de Revelion

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Celebrul cântăreț de manele, Culiță Sterp, este logodit cu frumoasa blondină Daniela Iliescu, alături de care se simte de-a dreptul împlinit.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au o frumoasă relație de dragoste, cei doi formând o frumoasă familie, împreună cu băiețelul lor Milan, în vârstă de 2 ani. Artistul se simte foarte fericit lângă iubita lui, acest lucru putând să se observe în pozele pe care le postează celebrul cuplu.

Ce mesaj i-a transmis Culiță Sterp logodnicei sale

Una dintre cele mai recente poze ale celor doi îndrăgostiți a fost făcută chiar în seara de Revelion.

Fotografia a apărut pe Instagram, iar aceasta îi surprinde pe Culiță și logodnica lui îmbrăcați în niște ținute foarte elegante, semn că au participat la o petrecere extravagantă cu ocazia trecerii în Noul An.

Lângă fotografia postată pe InstaStory, în care cuplul părea foarte vesel, artistul a scris: „Așa să fim mereu, cu gura până la urechi”.  Acesta nu este singurul mesaj pe care Culiță Sterp i l-a transmis iubitei sale.

Prin intermediul unei alte poze, cântărețul a ținut să-i transmită Danielei că, pentru el, ea este „trecutul, prezentul și viitorul”.

De asemenea, din multitudinea de fotografii și clipuri postate de către manelist, se poate observa că el și perechea lui au sărbătorit Revelionul în Germania, la Sttutgart. Acolo cântărețul a susținut un impresionant concert pentru comunitatea de români din zonă.

Citește și: Culiță Sterp, prins cu bani falși la mall! „Atât îmi mai lipsea acum”. Ce a pățit celebrul manelist

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum au petrecut Culiță Sterp și iubita lui

Petrecerea pare să fi fost una memorabilă, întrucât Culiță a făcut un show incendiar, care, la ora 00:00 a fost urmat de un spectaculos foc de artificii, care au fost lansate în fața restaurantului.

În acel moment, artistul le-a transmis tuturor urări de bine pentru anul 2024, iar cei prezenți i-au dorit lui și logodnicei să aibă parte de 5 copii.

După spectacolul pirotehnic distracția a continuat, Culiță Sterp și Daniela Iliescu simțindu-se foarte bine în atmosfera deosebită a petrecerii.

După ce au petrecut pe cinste noaptea dintre ani, cei doi îndrăgostiți s-au întors acasă, unde băiețelul lor, Milan, îi aștepta nerăbdător.

Deși erau extenuați, aceștia nu au omis să imortalizeze momentul în care micuțul i-a strâns în brațe, arătându-se foarte entuziasmat de revenirea părinților lui.

„Suntem rupți de oboseală, dar am ajuns cu bine acasă!”,  a scris Culiță Sterp, lângă videoclipul cu Milan, pe care l-a postat pe InstaStory.

Citește și: „Alta și-ar fi trimis copilul să se joace!” Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a publicat un clip care a topit inimile fanilor ei! Micuțul Milan și-a făcut apariția și i-a transmis mamei sale cea mai frumoasă declarație de iubire