Culiță Sterp și Raluca Dumitru, scandal uriaș la Survivor România. De la ce a pornit totul: "Ce ești așa țărancă? Comportament de mahala"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 mai 2021, 21:52

În ediția din această seară, Raluca Dumitru și Culiță Sterp de la Survivor România au fost protagoniștii unui scandal de proporții. De la ce a pornit totul?

S-au incins spiritele la Survivor Romania 2021. Faimoșii incep sa aiba din ce in ce mai multe conflicte in sanul echipei si totul se invarte in jurul Ralucai Dumitru. 

Citeste si: Care este miza jocului pentru RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Culiță intră în scandal cu Raluca Dumitru

Faimoasa se arată extrem de deranjată de atitudinea cântărețului de muzică de petrecere și se ridică de pe bancă. Frumoasa face 2-3 pași, însă se răzgândește și se întoarce pentru a arunca cu nisip în Culiță Sterp.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Jador la Survivor România 2021? I-a mărturisit totul unui urmăritor de pe instagram: „Motivația de a da tot pe traseu dispărea...”

Șocat de gestul ei, Culiță a numit-o țăranco și i-a catalogat comportamentul ca fiind de mahala.

"Băi, ce e cu asta? Ce ești așa țărancă?   Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!", a spus Culiță.

"Ești cea mai falsă persoană din lume… din echipa asta tu ai fi", îi spune Culiță Sterp colegei sale Raluca, în timpul jocului de recompensă de la Survivor România.

"Ești singura persoană care spune că sunt fake", adaugă fosta prezentatoare de la Antena Stars, moment în care artistul își îndreaptă privirea spre Ștefan Ciuculescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Gesturi tandre între Albert Oprea și Maria Chițu la Survivor România 2021. Cum au fost surprinși Războinicii în miez de noapte

Raluca Dumitru nu a făcut deloc o impresie bună la Survivor, cel puțin printre colegii ei de la Faimoși. Cucu este convins că Faimoasa ascultă foarte des conversațiile care au loc între participanții de la Survivor.

"Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci, să asculte chestii și apoi să le spună puțin deformate. Adică, face telefonul fără fir", este de părere Cucu.

Irisha susține că Raluca Dumitru a mințit la testimoniale

Și Irisha a avut câteva de spus despre Raluca Dumitru. Ea a văzut testimonialul în care Faimoasa spunea că Irisha îl place pe Culiță.

Citeste si: Jador, surprins cu nepoata unei celebre cântărețe de la noi. Artistul a dat-o uitării pe Georgiana?!

"S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale.Raluca

a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta.

S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om?

Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii", a spus Irisha. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.