Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”

Autor: Lavinia Medrea

Tot momentul a fost filmat 

Sursa: Instagram Culiță Sterp - colaj Kanal D

Recent, Culiță Sterp a făcut o mică gafă la o nuntă. Iată despre ce este vorba!

Culiță Sterp, unul dintre cei mai iubiți și talentați cântăreți de muzică de petrecere și de manele, a reușit să-și adune o comunitate strânsă de fani de-a lungul timpului. Artistul este apreciat atât pentru talentul său muzical, cât și pentru faptul că a dat dovadă de nenumărate ori că este un soț și un tată impecabil, dar și un frate și fiu implicat.

Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă

Recent, Culiță Sterp a fost la o nuntă. Artistul își onorează cu mare bucurie toate evenimentele de fiecare dată, își bucură fanii cu prestațiile sale și, la rândul său, este bucurat de veselia și reacțiile oamenilor atunci când urcă pe o scenă sau intră în orice încăpere.

Citește și: „Mai are rost să zic ceva?”. Ce a pățit Culiță Sterp la un concert în România! Mama Geta nu s-a putut abține și i-a zis ce crede

În cadrul evenimentului, Culiță Sterp cânta în mijlocul mulțimii de invitați de la nuntă. Toată lumea, inclusiv artistul, dansa și țopăia pe ritmul muzicii, moment în care, într-o clipă de neatenție, Culiță Sterp a călcat o fată pe picior. Imediat, artistul a luat atitudine și și-a cerut scuze pentru ce a făcut, îmbrățișând-o prietenește pe domnișoara în cauză. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, și-a surprins urmăritorii cu o postare inedită: „Sunt foarte fericită”

„Aici călcasem o fată pe picior, mi-am cerut scuze”, este mesajul transmis de Culiță Sterp, alături de filmarea în care se distrează cu nuntașii.

Culiță Sterp, luat prin surprindere de un băiețel la o nuntă

În cadrul unei nunți, Culiță Sterp a avut parte de o coincidență neașteptată! În timp ce stătea la masă, un copil a venit la el și i-a spus că a cântat

la nunta mamei lui în urmă cu mulți ani.

Artistul a fost surprins de această informație pentru că și-a dat seama că timpul a trecut și a îmbătrânit.

„Oameni buni, deja mă simt bătrân, a venit copilul ăsta la mine, Eduardo a venit la mine și mi-a spus: Tu ai cântat la nuntă la mami! 

Am îmbrătrânit, fraților! Ia s-o văd pe mama ta (n.r.:

îi cere să-i arate o poză pe telefon cu mama lui)! Da, îmi aduc aminte, să-ți trăiască, să fie sănătoasă! M-am dus, fraților!”, a spus Culiță Sterp.