Culiță Sterp, surpriză romantică de ziua iubitei lui. Unde au plecat cei doi? Cea mai frumoasă dovadă de iubire

Autor: Amalia Georgescu
Culiță Sterp și iubita lui, Daniela
Sursa: Instagram

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să le arate tuturor acest lucru. Iată cum și-a surprins artistul iubita, de ziua ei de naștere.

Culiță Sterp este mai fericit și mai îndrăgostit ca niciodată. După o lungă perioadă în care s-a confruntat cu probleme în sfera emoțională, acum, cântărețul pare că a găsit persoana potrivită, cei doi fiind de nedespărțit.

Ce surpriză i-a pregătit Culiță Sterp iubitei lui? 

Culiță Sterp și Daniela formează un cuplu de mai multe luni, iar dacă inițial au fost destul de discreți și au preferat să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor, ulterior, cei doi au început să se afișeze tot mai des unul în prezența celuilalt,

în public, semn că relația devine din ce în ce mai serioasă.

Deși nu își expune foarte des această latură, Culiță Sterp a dovedit acum că este o fire foarte romantică. Într-un story pe care Daniela l-a postat pe contul personal de instagram, aceasta a dezvăluit ce surpriză i-a pregătit iubitul ei, Culiță Sterp. Pentru că știe că iubita lui este pasionată de călătorii, artistul a luat decizia de a pleca împreună în Cappadocia, o regiune foarte cunoscută din Turcia.

Așa cum era de așteptat, Daniela a fost impresionată de gestul făcut de iubitul ei, însă surprizele nu s-au oprit aici. Pe lângă locul romantic pe care l-a ales pentru a sărbători ziua de naștere a iubitei lui, Culiță Sterp i-a pregătit acesteia o surpriză și în camera de hotel. Mai exact, artistul a decorat totul cu petale de trandafiri, dorind ca experiența să fie una de neuitat pentru Daniela.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubita lui Culiță Sterp a vrut să le arate și celor care o urmăresc pe instagram că a fost răsfățată de ziua ei, iar în dreptul filmulețelor pe care le-a încărcat la story, Daniela a recunoscut că este foarte fericită în

prezent, totul datorită iubitului ei.

"El mă face cea mai fericită!", a scris Daniela pe instagram.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.