Culiță Sterp, topit de sentimente de Valentine's Day: „Am cunoscut iubirea adevărată”. Ce surpriză i-a făcut logodnicei lui

Author: Lavinia Medrea

Ce surpriză i-a făcut logodnicei lui

Sursa: Instagram Culiță Sterp - colaj Kanal D

Astăzi este Valentine's Day, o zi în care cuplurile își sărbătoresc iubirea. Cu acest prilej, Culiță Sterp s-a gândit să-i facă o surpriză femeii iubite.

Astăzi, 14 februarie 2023, este o zi specială pentru oameni, o zi în care se sărbătorește cel mai frumos sentiment posibil: iubirea! Cu această ocazie, Culiță Sterp, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, s-a gândit să-i facă o surpriză logodnicei lui. 

Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei lui de Valentine's Day

Culiță Sterp nu este doar un cântăreț foarte apreciat și iubit de la noi din țară.

Artistul a reușit să cucerească inimile fanilor și datorită omeniei de care a dat dovadă și a spiritului de familist pe care îl are, fiind foarte apropiat atât de mama și surorile lui, cât și de logodnica și fiul lor, Milan.

Citește și: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună

Cu ocazia sărbătorii iubirii, Culiță Sterp s-a gândit să o surprindă pe iubita lui într-un mod cât mai plăcut și să-i mulțumească pentru tot ce i-a oferit: dragoste, fericire și un copilaș minunat.

Artistul a ales cel mai frumos buchet de trandafiri roșii și albi pentru logodnica lui și i l-a oferit în timp ce se îndrepta spre casă. Iubita lui, cu un zâmbet uriaș pe buze și cu Milan în brațe, s-a bucurat de surpriza făcută de sufletul ei pereche.

Pe lângă buchetul de flori oferit iubitei lui, Culiță Sterp i-a oferit și o declarație de dragoste extrem de emoționantă, cuvinte pe care orice femeie și-ar dori să le audă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Tu și Culiță mai formați un cuplu?”. Postările pe care logodnica lui Culiță Sterp le-a făcut și care au stârnit nedumerirea fanilor

„Femeia care mi-a schimbat viața în bine și lângă care am cunoscut iubirea adevărată! Te iubesc!”, a scris Culiță Sterp, alături de o filmare în care îi oferă buchetul de trandafiri iubitei lui.

Culiță Sterp, topit de iubire de Valentine's Day

Pe lângă filmulețul postat de artist în care îi oferă iubirii vieții lui surpriza de Valentine's Day, Culiță Sterp a publicat și două fotografii alături de logodnica lui.

Cei doi s-au afișat cu un zâmbet larg pe față, iar în a doua fotografie artistul o sărută pe frunte pe iubita lui. Se poate vedea cu ochiul liber câtă iubire își poartă cei doi și cât de fericiți sunt împreună!