Culiță Sterp, tras pe dreapta de oamenii legii. Cântărețul a fost testat antidrog : ”Spuneţi NU drogurilor”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 31 dec 2022, 09:35

Culiță Sterp, tras pe dreapta de oamenii legii. Cântărețul a fost testat antidrog : ”Spuneţi NU drogurilor”

Sursa: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp a fost testat antidrog după ce a fost oprit în trafic de oamenii legii. Care a fost rezultatul testului?

Celebrul cântăreț a fost oprit în trafic de polițiștii de la Serviciul Rutier, care, în parteneriat cu specialiștii Agenției Naționale Antidrog, desfășoară activități cu rol preventiv, destinate șoferilor. Culiță Sterp s-a numărat printre persoanele care au fost trase pe dreapta de oamenii legii și   a fost testat antidrog.

Culiță Sterp, testat antidrog de oamenii legii. Care a fost rezultatul testului

Polițiștii de la Serviciul Rutier, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog, desfășoară o serie de activități care pun accentul pe conștientizarea cu privire la pericolul la care sunt supuși șoferii aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, precum și riscurile la care sunt supuși restul conducătorilor auto.

Recent, Culiță Sterp a fost oprit în trafic de oamenii legii și testat antidrog. Imediat după ce a efectuat testul, artistul s-a filmat și a postat pe rețelele de socializare, arătând urmăritorilor cum arată un asemenea dispozitiv.

Culiță Sterp a dezvăluit că este prima dată când polițiștii îl testează antidrog, iar rezultatul a ieșit, bineînțeles, negativ. Artistul nu consumă asemenea substanțe, deși are un stil de viață alert, fiind mai mereu plecat la cântări, acolo unde trebuie să fie fresh de fiecare dată. 

Cântărețul a tras și un semnal de alarmă, îi îndeamnă pe urmăritorii săi să nu consume asemenea substanțe care le pot pune viața în pericol.

”Se mai întâmplă, fraţilor, şi d-astea, noroc că nu fac prostii. E ok! Să-l ţin amintire în perete? Am făcut şi eu prima dată în viaţa mea un drug test. Ce credeţi, e bine! Doamne ajută, sănătate! Spuneti NU drogurilor!”  este mesajul postat de Culiţă Sterp, pe contul său de TikTok.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Ce face Beni acum dupa ce s-a întors la mama lui biologică! Iancu Sterp, dezvăluiri în premieră

În urmă cu ceva timp, artistul a trecut printr-o situație care i-a marcat complet existența, în timp ce se întorcea de la o cântare, un tir a intrat pe contrasens și era să-l omoare.

”Băi, oameni buni, auziţi ce păţesc! E ora 1:40 dimineaţa şi vin acasă de la cântat şi un handicapat, că nu pot să îi spun altfel, cu TIR-ul se bagă

pe mine să mă omoare, fraţilor. Am nişte nervi de nu mai pot, trebuia să vă spun, să împărtăşesc cu voi asta.

Merg, cum merge toată lumea pe drum şi unu credea că merg cu faza lungă spre el. Şi el mi-a dat fază lungă, ditamai TIR-ul, cu xenoanele alea, şi voia să intre direct pe mine, pe contrasens. Noroc că m-am tras în şanţ.

Am întors imediat maşina şi m-am luat după el. Vai, ce nervi am!

Moşule, dacă vezi filmarea asta, că era un om trecut de 50 de ani, vezi-ţi de treaba ta şi niciodată să nu mai faci asta, că poţi omorâ oameni nevinovaţi. Te-ai încuiat în maşină când m-am întors după tine, nu că aş fi vrut să îţi fac ceva, dar să te întreb ce a fost în capul tău? Vrei să omori oameni, ce vrei să faci?”, este mesajul postat artist pe contul său de TikTok.

Citeste si: Ovidiu Neveu, amenințări dure la adresa lui Iancu Sterp! Ce mesaj tranșant i-a transmis tiktoker-ul

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.