Cum a acceptat Deea Maxer ca noul iubit să intre în viața copiilor ei „Și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iun 2023, 11:12

Artista a recunoscut că este afectată de comentariile răutăcioase la adresa sa

Sursa: Instagram

Deea Maxer a vorbit deschis despre divorțul de Dinu Maxer și despre schimbările care au venit ulterior. Acesta este de părere că a luat cea mai bună decizie și, știind că cei doi copii ai săi sunt în regulă cu acest lucru, se poate bucura de noul capitol pe care l-a început alături de Robert Drilea.

Deea Maxer a fost invitată în cadrul emisiunii ”Teo Show”, unde a vorbit, fără să se ascundă, despre decizia de a divorța și despre apariția actualului ei iubit în viața sa. Artista a recunoscut că este afectată de comentariile răutăcioase la adresa sa, dar lucrează, pentru a le putea ține piept.

Deea Maxer și-a regăsit liniștea, după divorț

Fosta soție a lui Dinu Maxer nu s-a ferit și a recunoscut faptul că decizia de a divorța, deși a luat-o ea, a fost una dificilă și nu încurajează pe nimeni să facă

acest pas, deoarece totul depinde de ceea ce simt persoanele implicate în acea căsnicie.

„Sunt liniștită, sunt fericită(...) Eu sunt cea care a hotărât divorțul(...) Am primit foarte multe mesaje de la foarte femei care îmi spuneau «Vreau să fac și eu asa, aș vrea să divorțez, dar nu știu cum să fac asta. Pe tine ce te-a împins acolo?».

Citește și: Dinu Maxer a ajuns iar pe mâinile medicilor esteticieni! La ce intervenție a mai apelat, de data aceasta, fostul soț al Deei Maxer: „Aveam niște dorințe”

N-am dat niciun sfat și nu încurajez nicidecum un divorț, dar cred că fiecare decide pentru el, la momentul potrivit, ce este mai bun în viață”, a transmis Deea Maxer.

Deea Maxer a găsit ceea ce avea nevoie odată cu Robert Drilea

De două luni, Deea Maxer formează un cuplu cu Robert Drilea. Relația lor, care a început la scurt timp după ce a fost anunțat divorțul, a stârnit un val de reacții, fiind acuzată fie că avea o relație de ceva timp cu el,

fie că s-a grăbit să intre într-o relație care nu va duce nicăieri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ciuda comentariilor de care se lovește, Deea Maxer se declară foarte fericită în relația în care se află și este convinsă că, în viitorul apropiat, se va muta împreună cu actualul ei iubit cu care atât ea, cât și cei doi copii ai săi se înțeleg foarte bine.

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele. Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte, într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează, pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui.

Citește și: „I-am văzut sărutându-se”. Gesturile tandre dintre Deea Maxer și actualul iubit, surprinse de Dinu Maxer, când se așteptau cel mai puțin

Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”, a mai spus Deea Maxer.