Cum a acționat criminalul din Buzău. Autoritățile au descris în detaliu filmul dublei crime care a șocat comunitatea locală

Autor: Andrei Costanda

Procurorii au reconfigurat filmul dublei crime din Buzău

Un bărbat eliberat recent din penitenciar a comis o dublă crimă în Buzău, ucigând o femeie în vârstă de 75 de ani și pe fiul acesteia, ulterior îngropând cadavrul bărbatului în curtea sa.

Un incident șocant a zguduit comunitatea din Buzău. Un bărbat de 64 de ani, eliberat din penitenciar în anul 2023, este acuzat de comiterea a două infracțiuni de omor. Victimele sale sunt o femeie de aproximativ 75 de ani și fiul acesteia. Polițiștii din Buzău au dezvăluit detalii cutremurătoare despre modul în care individul a acționat.

Filmul crimei din localitatea Smeeni

Pe 24 iulie, polițiștii au fost alertați de vecinii unei femei care nu mai fusese văzută de ceva timp.

La sosirea acestora, au descoperit cadavrul femeii în propria locuință. Investigațiile au continuat când fiul femeii, care nu fusese găsit la fața locului, a fost dat dispărut de către fiica sa. Căutările au dus la descoperirea corpului acestuia îngropat în curtea unui cunoscut din localitatea Udați, comuna Smeeni.

„Polițiștii au demarat activitățile specifice în vederea depistării fiului femeii. Astfel, sub coordonarea parchetului, au fost continuate investigațiile și demersurile procedurale, bărbatul de 56 de ani fiind găsit decedat în curtea locuinței unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fără ca acesta

din urmă să fie găsit la domiciliu. În urma administrării materialului probator, polițiștii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni”
, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție.

Citește și: Declarația surprinzătoare a soțului Marinei Gavril, dentista ucisă cu sânge rege în propriul cabinet din Brăila: „Nu mi-e frică, dar este șocant!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Cât au ajuns să cheltuie românii pentru doar o singură zi de plajă la Costinești! Prețurile au sărit în aer sezonul acesta

Ce spun procurorii

Conform declarațiilor procurorilor, suspectul a acționat cu intenție directă. În noaptea de 20 spre 21 iulie 2024, în curtea locuinței sale, individul a lovit-o pe femeie cu pumnul în zona capului.

După ce aceasta a căzut pe aleea betonată, agresorul a continuat să o lovească cu un par din lemn, provocându-i fracturi ce au condus la deces.

„La data de 29.07.2024 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au solicitat Tribunalului Buzău arestarea preventivă a inculpatului T.I., cercetat sub aspectul comiterii a două infracțiuni de omor, o infracțiune de omor (cu referire la persoana vătămată T.D.)

și o infracțiune de omor calificat (cu referire la persoana vătămată T.M). Situația de fapt reținută în sarcina inculpatului T.I. constă în aceea că în noaptea de 20/21.07.2024, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, cu intenție directă a lovit-o pe persoana vătămată T.D. cu pumnul în zona capului și ulterior, în timp ce aceasta se afla căzută pe aleea betonată, i-a aplicat multiple lovituri cu un par din lemn în zona capului, provocându-i fracturi ce au condus la deces.
Imediat după acest moment, inculpatul T.I. s-a deplasat la locuința persoanei vătămate T.M., persoană aflată în stare vădită de vulnerabilitate datorată vârstei de 75 de ani și i-a aplicat și acesteia lovituri repetate cu același par din lemn în zona capului, a brațelor și a sternului (fiind constatate la autopsie multiple fracturi osoase craniene, la stern, costale stânga, claviculă stânga și humerus drept), fracturile provocate conducând la decesul persoanei vătămate T.M. În continuare inculpatul a asigurat ușile de acces de la locuința persoanei vătămate T.M. prin încuierea acestora și a părăsit proprietatea acesteia luând asupra sa cheile de la ușa principală”
, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Revenind la domiciliul său, inculpatul a săpat o groapă în grădina casei sale și, folosind o roabă, a transportat cadavrul victimei T.D. pe care l-a îngropat în curtea casei. Conform anchetatorilor, T.I. fusese eliberat din penitenciar la data de 9 martie 2023 și încercase să ascundă una dintre crime.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.