Cum a aflat Anca Molnar de diagnosticul crunt de cancer: „Acuza dureri infernale” Prietena sa face dezvăluiri dureroase

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 iun 2024, 10:09

Cum a aflat Anca Molnar de diagnosticul crunt de cancer: „Acuza dureri infernale” Prietena sa face dezvăluiri dureroase

Sursa: Facebook

Alina Radi, cântăreața și prietena apropiată a Ancăi Molnar, a făcut declarații copleșitoare despre boala care a răpus-o pe Anca.

Anca Molnar, cunoscută drept make-up artista vedetelor, s-a stins din viață după o lungă luptă cu cancerul. Printre cei care își plâng acum pierderea se numără și prietena sa, Alina Radi, care a împărtășit momente dureroase și amintiri legate de prietena sa.

Prietena Ancăi Molnar face dezvăluiri emoționante după moartea make-up artistei

Vestea diagnosticului a fost devastatoare pentru Anca și pentru cei apropiați ei.

Cu toate acestea, Anca a luptat cu curaj împotriva bolii, încercând să își păstreze optimismul și speranța. Din păcate, boala a progresat rapid, iar tratamentele nu au reușit să o salveze.

Alina Radi, profund afectată de pierderea prietenei sale, a mărturisit că a aflat vestea tragică de la Claudiu, partenerul Ancăi. Cântăreața a declarat că încă nu poate accepta că Anca nu mai este printre noi. În amintirea prietenei sale, Alina Radi a împărtășit câteva momente prețioase și a vorbit despre legătura specială pe care o aveau.

„Sunt șocată de vestea pe care am primit-o! M-a sunat soțul ei azi dimineață și mi-a spus că am pierdut-o pe Anca noastră. Am pierdut un om extraordinar, o prietenă apropiată și dragă sufletului meu”, a spus Alina Radi, potrivit WOWbiz

Citește și: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul neobișnuit făcut de soțul și de prietenele make-up artistei lângă sicriu: „Ultima cafea alături de tine”

Cum a aflat Anca Molnar că suferă de cancer?

Anca Molnar și-a început lupta cu boala când a început să acuze stări de rău și dureri îngrozitoare de cap. La început, nu și-a imaginat că aceste simptome ar putea indica o problemă atât de gravă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Durerile de cap au devenit însă din ce în ce mai insuportabile, până în punctul în care nu mai putea să își desfășoare activitatea zilnică.

În cele din urmă, Anca a decis să meargă la medic pentru un control amănunțit. Acolo, în urma investigațiilor medicale, i s-a descoperit o tumoare pe creier.

Citește și: Imagini dureroase cu ultimele clipe din viața Ancăi Molnar. Soțul cunoscutei make-up artiste este copleșit de durere: „Până când moartea ne va despărți”

„Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap.

La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate.

Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc... mi-a spus că are tumoare pe creier”, a

mai mărturisit prietena sa.

În ciuda bolii dureroase, Anca Molnar a încercat mereu să rămână optimistă și să afișeze câte un zâmbet.

 Drum lin printre stele, Anca Molnar!