Cum a ajuns Ebru Sahin celebra pe Instagram. Motivul pentru care actrita are peste 3 milioane de urmaritori

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 aug 2021, 16:19
Reyyan din serialul Hercai Foto(5)
Reyyan, eroina serialului Hercai
Sursa: Instagram

Ebru Sahin, cea care a dat viata personajului Reyyan in serialul "Hercai", este catalogata drept una dintre cele mai apreciate si talentate actrite in Turcia.

Frumoasa actrita de origine turca, Ebru Sahin, are doar 27 de ani si se bucura deja de o mare notorietate in fascinanta lume a serialelor turcesti. Recent rolul Reyyan din serialul "Hercai" i-a adus un succes rasunator in cariera si a propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia. Astfel, aceasta a devenit rapid extrem de cunoscuta si in mediul online, datorita faptului ca a sosit pandemia de COVID-19 si multi actori au incercat sa isi croiasca drum mai lin si pe latura online.

Cum a ajuns Ebru Sahin celebra pe Instagram

Asemenea tuturor actritelor care adora sa fie adulate de public si Ebru Sahin obisnuieste sa isi informeze fanii cu tot ceea ce a realizat sau urmeaza sa realizeze, fiind foarte activa in mediul virtual. In ultimii cativa ani, indragita actrita a acumulat peste trei milioane de urmaritori, devenind astfel si pe Instagram foarte celebra.

In primavara acestui an, Ebru Sahin a ajuns pe paginile unei reviste de interes international. Aceasta a pozat si a acordat un interviu pentru renumita revista „All”, iar in luna februarie a ajuns pe coperta aceleasi publicatii. Astfel, frumoasa actrita a cucerit si mai mult inimile fanilor sai cu superbele pozele dar si cu interviul sincer.

Insa indragita actrita a cunoscut si reversul medaliei, deoarece anul trecut s-a confruntat cu o situatie nesteptata din partea fanilor sai si mai mult decat atat s-a vazut nevoita sa isi inchida temporar contul de

Instagram. In perioada in care productia "Hercai" era difuzat pe micile ecrane in Turcia, fanii serialului si ai indragitilor actori Ebru Sahin si Akin Akinozu au inceput sa ii aprecieze atat de mult incat isi doreau enorm sa ii vada impreuna si in viata reala, doar ca ambii actori au deja o relatie stabila.

Citeste si: Cum arata MAMA celebrei Ebru Sahin, protagonista serialului "HERCAI"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit indragita actrita de la cea care i-a dat viata!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sustinatorii actritei Ebru Sahin au inceput sa ii sugereze acesteia sa formeze un cuplu cu Akin Akinozu si dincolo de platourile de filmare ale serialului Hercai si au devenit din ce in ce mai vehementi si chiar au lansat comentarii rautacioase la adresa actritei si a iubitului ei, Cedi Osman. Totul a culminat cu decizia lui Ebru Sahin de a-si inchide temporar contul de Instagram.

Insa dupa doar cateva zile aceasta l-a redeschis, sperand ca spiritele s-au mai calmat in randul fanilor sai.

Citeste si: Ebru Sahin, protagonista serialului "Hercai", declaratii neasteptate despre casatoria cu iubitul ei, Cedi Osman! Ce se intampla de fapt cu relatia celor doi indragostiti?

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.