Cum a ajuns Engin Akyürek mai popular decât Johnny Depp. Sancar din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, pe primul loc în topul preferințelor admiratoarelor

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 12 oct 2022, 07:50

Engin Akyürek, desemnat cel mai frumos bărbat din lume 

Sursa: instagram Engin Akyürek

Engin Akyürek, actorul care îl interpretează pe Sancar în serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Cum a ajuns să fie mai cunoscut decât Johnny Depp?

Engin Akyürek este unul dintre cei mai apreciați actori din cinematografia turcă, dar și unul dintre bărbații râvniți din showbiz. Trăsăturile sale l-au clasat în topul celor mai frumoși bărbați din lume, actorul din serialul „Fiica ambasadorului” fiind catalogat mai frumos chiar și decât Johnny Depp.

Engin Akyürek, Sancar din serialul „Fiica ambasadorului”, cel mai frumos bărbat din lume 

Engin Akyürek este actorul care dă viață personajului Sancar în serialul fenomen „Fiica ambasadorului”.

În vârstă de 40 de ani, Engin Akyürek a fost desemnat „cel mai frumos bărbat din lume” de „Be Global Fashion Network”, în urma unui sondaj. Se pare că look-ul său, dar și atitudinea sunt foarte apreciate de femeile din întreaga lume, astfel că Engin Akyürek a ajuns să îi întreacă pe Johnny Depp sau Adam Lambert. 

Engin Akyürek este foarte popular în mediul online, acesta bucurându-se de toată atenția publicului după ce a interpretat rolul principal în serialul turcesc „Fiica ambasadorului”.

De-a lungul carierei, Engin Akyürek a jucat în mai multe seriale, însă rolul lui Sancar din „Fiica ambasadorului” a reușit să ajungă cât mai aproape de sufletul fanilor serialelor turcești. 

Citeste si: Güven Çelebi din serialul Fiica ambsadorului, o figura emblematică a cinematografiei din Turcia! Celebrul actor Erdal Küçükkömürcü, un tătic și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare!

Cine este, de fapt, Engin Akyürek, actorul turc considerat cel mai frumos bărbat din lume?

Engin Akyürek este un actor turc care se bucură de mare succes, reușind să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Engin Akyürek s-a născut pe 12 octombrie 1981, în Ankara. Actorul care dă viață personajului Sancar în serialul „Fiica ambasadorului” a venit pe lume într-o familie destul de modestă.

Tatăl actorului era funcționar public, în timp ce mama acestuia era casnică. Deși nu aveau o situație materială prea bună, părinții lui Engin Akyürek și-au dorit ca acesta să nu își neglijeze studiile. Astfel, actorul din „Fiica ambasadorului” a ajuns să studieze Facultatea de Istorie. Cu toate acestea, talentul actoricesc și dragostea pentru această meserie l-au determinat pe Engin Akyürek să renunțe la domeniul pentru care s-a pregătit inițial și să își construiască o carieră în actorie. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Actorul și-a început cariera în anul 2004, iar de atunci se bucură de un real succes, acesta fiind foarte apreciat de public. Serialele în care joacă ajung să fie în topul preferințelor telespectatorilor, la fel cum s-a întâmplat și în cazul serialului „Fiica ambasadorului”.

„Fiica ambasadorului” este cel mai nou serial turcesc difuzat la Kanal D. Acesta poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Dumnezeule mare cum arată mama lui Neslihan Atagul! Actrița din Fiica amabsadorului și mama ei seamănă ca două picaturi de apă

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.