Cum a ajuns fiica lui Dan Bursuc să fie sclava unui interlop celebru. Tânăra a cerut ajutorul DIICOT după ce ar fi fost agresată fizic și șantajată

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 ian 2024, 02:15

Cum a ajuns fiica lui Dan Bursuc să fie sclava unui interlop celebru

Sursa: Facebook Dan Bursuc

Fiica lui Dan Bursuc, impresarul maneliștilor, a cerut ajutorul DIICOT după ce un celebru interlop a agresat-o și a batjocorit-o.

Fiica lui Dan Bursuc, impresarul maneliștilor, a ajuns să ceară ajutorul DIICOT după ce a demonstrat cum un interlop cunoscut din București a sedus-o și a transformat-o în sclava lui. Bărbatul ar fi șantajat-o să fure din bijuteriile părinților cu imagini compromițătoare, conform Gândul  

Cum a ajuns fiica lui Dan Bursuc să fie sclava unui interlop celebru

Fiica lui Dan Bursuc a ajuns să fie sclava unui cunoscut interlop din Capitală. Tânăra a cerut ajutorul procurorilor DIICOT după ce a picat în plasa metodei „loverboy”, metodă folosită inclusiv de Andrew și Tristan Tate pentru a atrage femei și pentru a le folosi în scopuri bănești.

Citește și: „A văzut-o naivă”. Cum au reușit Andrew Tate și Tristan Tate să le ademenească pe fete să creeze material pentru adulți. Ajutor important le-ar fi fost chiar o fostă polițistă

Pentru o perioadă de circa un an, fiica lui Dan Bursuc a fost exasperată de un interlop. Pentru că era constant șantajată, aceasta ar fi furat aur în valoare de peste 130.000 de euro din casa părinților, pe care l-a amanetat în Sectorul 2. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Bursuc și-a încurajat fiica să facă plângere la DIICOT

Dan Bursuc, impresarul maneliștilor, este cel care a îndemnat-o pe fiica lui să facă plângere la DIICOT, după ce aceasta i-a povestit prin ce a trecut. Impresarul a răscumpărat aurul pe care fiica lui îl amanetase.

Surse judiciare au declarat, conform Gândul, că fiica lui Dan Bursuc a scris în petiția transmisă DIICOT-ului că a fost abuzată atât fizic, cât și emoțional.

Potrivit tinerei, interlopul i-ar fi instalat o aplicație în telefon, aplicație prin care avea acces la tot ce deținea pe mobil. Pe lângă asta, fiica lui Dan Bursuc era lăsată de bărbat să vorbească la telefon doar cu el și cu părinții.

Citește și: Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, suspect de proxenetism și trafic de droguri. Fetele erau erau obligate să practice prostituţia

Tânăra a mărturisit și ce i s-a întâmplat când a vrut să pună stop relației cu interlopul. Acesta ar fi urmărit-o până la un salon de înfrumusețare și a agresat-o fizic cu bestialitate în fața tuturor. Pe lângă asta, a amenințat-o și cu faptul că deține filmulețe și fotografii compromițătoare, realizate pe ascuns, pe care le va publica dacă va îndrăzni să-l părăsească. 

După ce a cedat din cauza șantajului la care a fost supusă, fiica lui Dan Bursuc a continuat să fie bătută de iubitul interlop.