Cum a ajuns Iulia Vântur celebră în India? A făcut un singur lucru pentru a se bucura de succes: „Într-o seară...”

Author: Amalia Georgescu
Iulia Vântur, prezentatoare de televiziune, actriță și cântăreață
Sursa: Instagram

Mulți au crezut că a cunoscut succesul datorită lui Salman Khan, dar în realitate, Iulia Vântur se pare că a făcut un alt lucru pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi ale succesului. Ce a dezvăluit?

În România avea o carieră în televiziune, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă viața a avut alte planuri pentru Iulia Vântur. Vedeta a reușit să devină cunoscută în India rapid, construindu-și acolo o carieră în muzică. Cum a reușit să se facă remarcată?

Iulia Vântur, dezvăluiri despre cariera ei. Cum a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din India?

Iulia Vântur este iubită de publicul din India, astfel că fanii ei așteaptă cu nerăbdare să o vadă jucând în diferite filme sau să o asculte cântând. Dacă la început nici nu îndrăznea să viseze la aceste lucruri, acum, privind în urmă, Iulia Vântur este convinsă de faptul că tot succesul ei i se datorează lui Dumnezeu care a avut grijă să așeze lucrurile cât mai bine. Vedeta a dezvăluit că a început să cânte din întâmplare, astfel că la început a interpretat colindul „La Betleeem colo în jos”, iar imediat după a lansat o piesă care a urcat rapid

în topuri, ajungând pe prima poziție.

Citeste si: Le-a dat lumea peste cap. Iulia Vântur și Salman Khan au fost descumpăniți de previziunile unui celebru astrolog al Indiei

„Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică.

Eram într-o seară, în primele mele călătorii în India, cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul 'La Betleeem colo în jos', acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun.

Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1.”, a spus Iulia Vântur, potrivit antena3.ro 

În prezent, Iulia Vântur a revenit în țară, având în vedere că India se confruntă cu o criză medicală severă din cauza noului coronavirus.

„E dramatic ce se întâmplă acum în India. Situația se îmbunătățește totuși. Au intrat în lockdown, au venit ajutoare chiar și din România. Săptămâna trecută am vorbit cu o prietenă care era în spital. Nu putea să respire, e dureroasă imaginea. Am și prieteni care au trecut în neființă. Mie mi-a fost teamă când am auzit de puterea virusului. Al doilea val ne-a luat pe nepregătite.”, a spus Iulia Vântur despre criza coronavirusului din India.

Citeste si: Marea durere a părinților lui Salman Khan. Totul are legătură cu Iulia Vântur