Cum a ajuns JADOR cel mai iubit concurent de la Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 ian 2021, 10:00
Jador a castigat votul publicului la Survivor Romania 2021

Inaintea deciziei luate in cadrul consililului de eliminare, Daniel Pavel a anuntat si care au fost favoritii publicului de la Survivor Romania 2021.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a mai facut un anunt important pentru concurenti in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania 2021. Acesta a mentionat cine sunt concurentii favoriti ai publicului, cei mai votati, conform rezultatelor votului prin sms, atat in echipa Faimosilor, cat si in cea a Razboinicilor, care, la randul lor vor mai face cate o nominalizare spre eliminare in aceasta seara.
Astfel, cel mai votat concurent din echipa Razboinicilor a fost desemnata Roxana Ghita, iar din echipa Faimosilor, cel mai votat concurent de catre public a fost desemnat Jador, care la randul lui

a nominalizat-o pe Alexandra Stan, dupa multe momente de nehotarare. 

Jador a fost votat preferatul publicului la Survivor Romania 2021

Citeste si: Decizia medicilor in privinta Amnei, concurenta eliminata de la Survivor Romania! Motivul pentru care nu are voie sa revina in Romania

Jador este unul dintre cei mai populari concurenti de la Survivor Romania 2021 in randul Faimosilor dar pana la urma si al Razboincilor.

De multe ori, dupa traseul parcurs, Jador a facut haz de necaz de situatie atunci cand Faimosii au pierdut sau cand Razboincii au fost in aceeasi situatie. De cele mai multe ori, pentru a uita de lipsurile pe care le au in tabara, de noptile nedormite, de accidentari sau conflicte, Jador a stiut cum sa trateze situatia si de fiecare data i-a binedispus pe toti cu glume sau cu gesturi de care toata lumea a ras.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador inca pe primele locuri pe Youtube chiar daca a plecat la Survivor Romania 2021

Citeste si: Daniela Iliescu nu isi mai ascunde burtica de gravida! Cum arata acum iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Vladimir Draghia isi dezmosteneste fiica. Totul se intampla din cauza Survivor Romania!

Acasa, situatia lui Jador  este la fel de roz. Cantaretul si-a lasat toate lucrurile bine puse la punct inainte de a pleca la Survivor Romania 2021.

Se pare ca Jador inregistrase o melodie cu manelistul Bogdan de la Ploiesti ce a fost lansata abia acum doua zile si care deja se apropie de un milion de vizualizari pe Youtube fiind pe locul doi in trending. Jador este urmarit de foarte multi fani la Survivor Romania  si este extrem de apreciat asa ca nu e de mirare ca Faimosul se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor.