Prin ce dramă a trecut Maria Constantin: „Eram și mult prea copilă atunci. Eu trăiam în lumea mea”. În ce măsură i-au influențat acestea cariera

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 mai 2023, 15:27

Când a intrat în această lume, artista nu a știut, încă de la început, cum stau lucrurile

Sursa: Instagram

Maria Constantin este una dintre cele mai solicitate interprete de muzică populară din țara noastră, dar, chiar și așa, nu puține sunt persoanele care o cunosc prin intermediul problemelor personale de care a tot avut parte de-a lungul.

Maria Constantin are o viață împlinită în prezent, așa cum chiar ea a spus, dar lucrurile nu au stat atât de bine de la început. De-a lungul timpului, pe plan personal, artista a trebuit să treacă prin unele momente dureroase, care sunt cunoscute foarte bine de publicul larg.

Maria Constantina a avut problemele personale puternic expuse  

Chiar dacă unele lucruri au încercat să fie ținute doar pentru ea, acestea tot au ajuns în fața oamenilor.

Ani la rând, viața personală a Mariei Constantin, cu bune, dar mai ales cu rele, a reprezentat subiect de inters pentru mulți oameni.

Prin urmare, deși piesele ei sunt iubite și sunt mereu cerute, aceasta a ajuns să fie cunoscută mai mult prin prisma neplăcerilor personale de care s-a lovit decât prin prisma muncii pe care o depune în mod constant, lucru ce s-a întâmplat fără ca ea să își dorească.

„Nu a fost voia mea (n.r. să fie cunoscută prin prisma vieții personale). De fiecare dată, îmi place să merg în fața publicului cu melodiile, cu munca pe care o fac(...), dar așa a fost să fie și, cumva, nefericirea de pe plan personal, cumva, la mine a fost nu expusă, foarte expusă.

Citește și: Cum arată fiul din prima căsătorie al Mariei Constantin. Imaginea rară cu micuțul artistei

Toată lumea cunoaște, cumva, foarte multe lucruri despre mine, unele adevărate, unele neadevărate, categoric”, a mărturisit Maria Constantin, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lipsa de experiență de viață și-a spus cuvântul

Când a intrat în această lume, artista nu a știut, încă de la început, cum stau lucrurile, motiv pentru care, situația a fost mai greu de gestionat și multe aspecte personale au ajuns, fără voia ei, în presă și la urechile celor din jur și nu numai.

„Cred că eram și mult prea copilă atunci, nici nu știam cu ce se mănâncă televiziunea.

Eu trăiam în lumea mea, în globul meu de sticlă, în care exista doar muzică, lume bună, totul este roz, totul este frumos și nimeni nu are cum să îți facă rău.

Citește și: Maria Constantin se pregătește de nuntă! Artista și iubitul ei, Robert Stoica, au fixat data marelui eveniment

Asta era impresia mea, dar, ulterior, am dat cu capul de zid și mi-am dat seama că, de fapt, în televiziune, trebuie să vii și cu ceva pe plan personal.

(...) Cumva, nu regret aceste lucruri, pentru că(...) aceste momente grele din viața mea probabil că m-au făcut să și transmit mai mult”, a mai dezvăluit aceasta.

Mai mult decât atât, deși a simțit din plin ce înseamnă suferința, chiar momentele cele mai grele au ajutat-o să compună și să lanseze piese care s-au bucurat de mare succes.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?