Cum a ajuns Maria Ghinea să se căsătorească cu bărbatul care i-a distrus viața: ”Nu am vrut să mă mărit de la început ”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 oct 2022, 09:12

Cu a ajuns Maria Ghinea să se căsătorească cu bărbatul care i-a distrus viața

Sursa: Captură YouTube

Maria Ghinea a avut o căsnicie traumatizantă, bărbatul căruia i-a declarat iubire veșnică i-a devenit, în timp, propriul călău. Artista a povestit cum a ajuns să se căsătorească cu bărbatul care a împușcat-o în cap.

Maria Ghinea, interpretă de muzică populară, i-a mărturisit lui Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, cum a ajuns să se căsătorească cu bărbatul care a vrut să o ucidă în nenumărate rânduri.

Maria Ghinea: ”Era o diferență de 20 de ani între noi”

Citeste si: A plouat cu bani la petrecerea lui Culiță Sterp! Artistul a împrăștiat teancuri de bancnote, iar Vlăduță Lupau a făcut un show de senzație

Pe lângă faptul că a supus-o la o serie de agresiuni, Maria Ghinea recunoaște că soțul ei a înșelat-o în repetate rânduri, iar prima dată a descoperit că este înșelată chiar înainte să se căsătorească civil, cu o tânără cu 30 de ani mai mică decât el.

Cei doi și-au oficializat relația la starea civile imediat ce a fost înșelată, fostul soț spunând că a înșelat-o tocmai pentru că ea nu și-a dorit să își asume relația printr-o căsnicie. 

Citeste si: Cântăreața de muzică populară Maria Ghinea, mărturisiri cutremurătoare despre coșmarul trăit cu ani în urmă, când a fost împușcată în cap de soțul ei! „Aveam toată fața neagră și m-am speriat de mine!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

El era foarte fericit că eu am spus da, era o diferență de 20 de ani între noi.

Diferența dintre mine și primul soț era de 6 ani și am zis că am nevoie de un om matur, care să mă protejeze, care să fie cel mai bun prieten. Să am curajul să vorbesc cu el tot ceea ce nu pot spune nimănui. Părea a fi acel om. Am făcut doar cununie civilă, dar după o iertare.

Eu, în perioada în care am stat la țară, am deschis un bar și o alimentară și el se încurcase cu fata din bar.

Am avut un dialog cu ea și i-am zis să îmi spună ea, mai mică decât mine cu 10 ani și mai mică ca el cu 30 de ani, dacă l-a întrebat vreodată dacă vrea să o ia de soție sau vrea să fie doar o perioadă scurtă de timp împreună.

Ea s-a supărat și s-a dus și i-a spus. El cumva în momentul ala ne-a dat pe amândouă afară, eu m-am dus la ea și i-am spus că dacă consideră că nu are nimic cu el să considere că niciodată nu

i-am spus. I-am spus că dacă are ceva cu el, să îmi lase cheile și să plece. A stat vreo oră, mi-a adus cheile și a plecat. După momentul asta a plecat și el, iar eu i-am strâns lucrurile.(...) Aveam deja un copil, nu am vrut să mă mărit de la început pentru că pentru mine nu o foaie ține căsnicia.

S-a întors și mi-a reproșat că face astfel de lucruri  pentru că eu nu vreau să mă legitimez cu el.

Am stat, am cumpătat și am decis să mă căsătoresc civil ca să îi demonstrez că eu chiar îl iubesc", a mărturisit artista.

Citeste si: Cine a salvat-o pe Maria Ghinea din mâinile călăului ei. Interpreta de muzică populară a făcut mărturisiri tulburătoare despre fostul soț: "Îmi făcuse o spânzurătoare și mă aștepta"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.