Cum a ajuns Maria Hingu, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 sa fie eliminata? Fosta Razboinica da cartile pe fata si spune adevarul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 mar 2021, 22:48
Maria Hingu, adevarul despre eliminarea de la Survivor Romania 2021

Maria Hingu, detalii in premiera despre eliminarea sa din competitia Survivor Romania 2021.

Duminica seara, alaturi de Roxana Nemes de la Faimosi care a incheiat competitia din motive de sanatate, fiind eliminata, Razboinica Maria a plecat si ea acasa fiind cea mai putin votata de catre public, ajunsa in Consiliul de Eliminare. Astfel, Maria a declarat tot in Consiliu ca se astepta la eliminare, ba chiar a si presimtit acest moment.

Maria Hingu, primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy da de pamant cu Sorin de la Razboinci dupa Consiliul de Eliminare:"Nu imi e teama de el!" Conflict de proportii intre cei doi Razboinci

„Sunt super bine, adică m-am împăcat cu gândul imediat ce mi-a venit gândul că o să fiu eliminată, am simțit asta, după cum am spus. Imediat cum  am ajuns în consiliu, deja acolo eram...

Eu cred foarte mult în semne. Când am văzut ce traseu avem și știind că exact pe traseul ăla am început competiția, iar acum aveam iar același traseu, eram după două meciuri pierdute, trebuia să plece cineva de la noi, unu la mâna, doi la mână am ajuns să le fac băieților acele dread-uri la barbă.

Ne hotărâsem să le facem băieților în momentul în care vom câștiga două consilii și vom avea un consiliu liniștit, să fim acolo doar spectatori.

Oglinda trebuia să se termine pentru noi perfect, așa cum a fost când au intrat Marius, Sindy și Romina. S-a închis oglinda mea. Am început traseul cu pirații, am încheiat traseul cu pirații. Am început la traseul cu pirații fără să aduc punct, dar am încheiat traseul cu 2 puncte, am bătut-o atât pe Elena, cât și pe Ana, iar asta mă bucură pentru că mi-am completat eu parcursul în competiție. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Hingu, adevarul despre eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Roxana Nemes, adevarul despre problemele de sanatate care au facut-o sa paraseasca Survivor Romania 2021:"Din pacate nu mai am voie sa fac..."

Nu mai e vorba de meritat aici, este un show, am rezistat în cele mai grele perioade. În perioada de adaptare, multe persoane au clacat. După trei luni de Survivor e ușor de stat, dar greu de rămas. Nimeni nu o să mai ridice mâna să spună nu mai pot. Toți vor vrea să rămână până la final”,  a spus Maria la Ștafeta Mixtă.  

Dupa cateva ore de la eliminare, Maria Hingu a intrat in legatura directa in emisiunea Teo Show unde a vorbit pentru prima data de tot ce a insemnat pentru ea Survivor Romania 2021 si mai ales despre cum a ajuns la nominalizare si eliminare desi a fost una din concurentele cu un traseu pe care l-a parcurs de fiecare data admirabil si fara sa clacheze psihic sau fizic in vreun moment. " Am picat într-o strategie proastă. Toată lumea a fost de acord să votăm din punct de vedere sportiv. Eu nu voiam să votez pe criteriu sportiv pentru că pentru mine înseamnă foarte mult partea socială, contează foarte mult să mă simt bine în camp. Acum nu mai avem cum să votăm social." 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.