Cum a ajuns Nicolae Guta un adevarat Don Juan si de ce toate femeile mor dupa el

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Dupa el…mor toate femeile, daca ar fi sa folosim un vers specific manelelor. Are 10 copii facuti…pe banda rulanta!

Probabil ca femeile au aflat cat e de…”potent” asa ca…ii dau mereu tarcoale! Uite asa i s-a dus vorba in targ si mai in gluma, mai in serios Nicolae Guta a avut muulte femei la viata lui. Presa a aflat doar de cateva, precum… de prima lui relatie cu Mariana, apoi de cea de 7 ani cu manelista Sorina.

Locul Sorinei a fost ocupat imediat de… Narcisa, femeia care de multe ori l-a facut pe Guta sa-si iasa din pepeni! In astfel de situatii, manelistul a cautat alinare in bratele unor… domnisoare, precum..Ana,

poreclita Ana Banana.##VIDEO126128##

In prezent, situatia sta cam asa: dupa ce Narcisa, adica…sotia fara acte a lui Guta, a atacat-o pe…amanta Beyonce, a fost ARESTATA si…Saptamana aceasta, spre norocul ei a fost eliberata conditionat.

Cat Narcisa a stat dupa gratii, Nicolae Guta a participat la botezul fiicei lui cu Beyonce, pe care cica…a parasit-o! Finalul telenovelei nu il stie nimeni!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.