Cum a ajuns Razboinica Maria Chitu de la dansurile latino la Survivor Romania 2021. Cine este tanara care a avut curajul sa-l sfideze pe Jador

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 14:45
Maria Chitu de la Survivor Romania face furori pe retelele de socializare

Maria Chitu a intrat in competitia Survivor Romania 2021 cu forte proaspete si chiar a avut curajul sa ii dea replica lui Jador inainte de primul traseu la care a participat.

Tanara Maria Chitu in varsta de 20 de ani este pasionata de dansurile latino pe care le practica la de la varsta de 15 ani. Maria, proaspat intrata in competitia Survivor Romania 2021 a reusit sa aduca de la prima intrare pe traseu un punct pentru Razboinici, iar curajul de a-l confrunta pe Jador, l-a uimit pana si pe Faimos care i-a spus atunci cand a fost prezentata de Daniel Pavel sa nu-si faca iluzii ca va castiga vreodata:"Obisnuieste-te sa pierzi!", a fost replica lui Jador cand a vazut-o pe Maria.

Cine este Maria Chitu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Vera Miron de la Survivor Romania 2021 se scalda in lux! Noua concurenta de la Razboinici e pasionata de ceasuri de zeci de mii de euro si masini exclusiviste

Tanara a intrat in competitie hotarata sa demonstreze ca poate face fata junglei dominicane si a tot ce presupune reality-show-ul care face senzatie in Romania.Maria

Chitu are 20 de ani și provine dintr-o familie de profesori, are o soră mai mică și un frate mai mare. Tânăra se declară fan ”Survivor România”, pasiunea ei pentru acest show mergând până la a-și construi în curte trasee asemănătoare cu cele din Republica Dominicană. Si fratele ei mai mare s-a inscris la Survivor Romania 2021, insa doar Maria a fost selectata pentru a participa in competitie. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Chitu, concurenta care l-a sfidat pe Jador la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sora Anei Porgras, dezvaluiri in premiera despre relatia fostei Faimoasei cu Zanni!

Maria Chitu spune despre ea că este o fire impulsivă, dar totodată, empatică și nu are frici. Cea mai grea încercare la Survivor România 2021 crede că va fi lipsa mâncării și adaptarea la condițiile dificile din junglă.

Aceasta a dezvăluit că își dorește să se înțeleagă bine cu concurenții din echipă.

Razboinica Maria a urmat studiile Academiei de Științe Economice timp de un an, după care a renunțat pe motiv că nu este ceea ce își dorește cu adevărat. Maria a colaborat si cu importante agenții de modelling.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.