Cum a ajuns Steven Seagal prieten cu Vladimir Putin. Actorul nu a ascuns niciodată simpatia pentru liderul de la Kremlin

Autor: Bianca Vidoi

Care este legătura dintre Vladimir Putin și Steven Seagal

Sursa: Facebook

Steven Seagal este un actor celebru, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum ,,Greu de ucis”, ,,Deasupra legii”, ,,Pentru justiție” și ,,Marcat pentru moarte”.

Relația de prietenie dintre Steven Seagal și Vladimir Putin este una extrem de controversată, dar cea mai mare apropiere a celor doi a fost anul acesta, de ziua actorului, când acesta și-a sărbătorit ziua de naștere a frumoasei vârste de 70 de ani la Moscova, alături de apropiații săi, dintre care și liderul Rusiei.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 177 de război în Ucraina. Au murit 19 persoane în urma bombardamentelor din Harkov, printre care și un copil. Vladimir Putin a pierdut războiul cibernetic în fața Ucrainei

Cum a ajuns Steven Seagal să fie prieten cu Vladimir Putin

Această prietenie a fost realizată de producătorul American Bob Van Ronkel, „Am fost angajat ca să-l aduc pe Steven Seagal să cânte cu trupa sa la un eveniment de-ai lui Vladimir Putin, aşa că eu sunt responsabil că le-am făcut cunoştinţă, iar Steven a devenit cel mai bun prieten al lui Putin.”

În prietenia dintre Steven Seagal și Vladimir Putin, actorul este cel care vorbește public despre legătura acestora, „Îl cunosc destul de bine, încât să pot spune că este unul dintre cei mai mari conducători din lume, dacă nu chiar cel mai mare”, în timp ce liderului Rusiei nu îi place să ofere astfel de declarații, fiind mai rezervat, „E o prietenie perfect normală.

N-aş zice neapărat că e marele lui fan, dar a văzut, cu siguranţă, câteva dintre filmele actorului”, a declarat secretarul de presă a lui Vladimir Putin.

Citeste si: China va trimite trupe în Rusia pentru exercițiile „Vostok”, care vor fi făcute la comun cu Belarus și India

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2016, Steven Seagal a devenit cetățean rus cu ajutorul lui Vladimir Putin care a emis un decret prezidenţial special care să permită acordarea cetăţeniei ruse lui Seagal, însuşi liderul rus înmânându-i actorului paşaportul în cadrul unei ceremonii. La doar doi ani după ce actorul a primit cetățenie rusă, Steven Seagal a fost desemnat reprezentant special al SUA.

Steven Seagal nu este singurul actor care îl susține pe liderul de la Kremlin

Steven Seagal nu este singurul actor care îl susține pe președintele Vladimir Putin, chiar în România avem un actor care de-a lungul timpului a făcut numeroase declarații controversate despre simpatia sa pentru Vladimir Putin ,,N-ai văzut că dacă îți iubești țara ești etichetat drept „naționalist”?! Și ce dacă ești naționalist? Ce, Putin nu-i naționalist? Am văzut în Rusia cât de mult îl iubește poporul pe Putin.

Pentru că ăla ține cu țara”.

Citeste si: Cât trebuie să plătești dacă vrei să vezi orașele distruse din Ucraina. 150 de persoane deja așteaptă să plece

Un bun prieten al președintelui, Gerard Depardieu, l-a susținut pe Vladimir Putin până acesta a decis să înceapă un război împotriva Ucrainei, de atunci, prirtenia celor doi s-a deteriorat „Rusia şi Ucraina au fost întotdeauna ţări surori. Sunt împotriva acestui război fratricid. Eu spun: «Opriţi armele şi negociaţi»”.

Surse: realitatea.net, fanatik.ro, clickpentrufemei.ro

 

Taguri: