Cum a ajuns tata Teo la Survivor Romania 2021! Medicul concurentilor romani, iubit si de echipele altor tari de la Survivor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 22:15
Tata Te,o, declaratii in premiera despre concurentii Survivor Romania 2021
Sursa: Instagram

Cel mai iubit medic de la Survivor Romania 2021 a povestit unele dintre secretele din spatele camerelor de luat vederi din timpul competitiei in ce priveste interactiunea lui cu concurentii.

Tata Teo a reusit sa le castige inimile concurentilor romani de la Survivor Romania 2021 si sa ii ajute in cele mai grele momente prin care au trecut atunci cand se accdentau pe teren. Tata Teo a povestit si cine i-a spus primul astfel, cum a reusit sa se transforme rapid intr-unul dintre cei mai apreciati medici din competitie si cum a avut in subordine o echipa de medici din Republica Dominica in care concurentii aveau mai putina incredere in ce priveste diagnosticul.

Am lucrat partial ca medic sportiv și de aici vine experienta mea. Sezonul acesta a fost o chestie foarte uimitoare pentru ei, cand le-am spus „eu sunt medicul vostru, sunt din Romania”. Au fost placut surprinsi, si de aici vine „tata Teo”. Primul care mi-a spus asa cred că a fost Sorin, a plecat de la Albastri cumva. O parte din Faimosi imi spuneau „doctore”, „Dochi”. 

Cei de la Războinici îmi spuneau „tata Teo”.   Din primul sezon, de cand am fost chemat, a fost o intrebare adresata clinicii unde lucrez, care a dus mai departe intrebarea către mine. Mi-au spus că plec și eu am spus „Unde?” Si au spus „Undeva departe”. In primul sezon eu am ajuns mai tarziu, ideea a fost că aveau nevoie de un medic care sa se inteleaga foarte bine cu ei.
Puteau sa vorbeasca cu mine in limba natala si puteam sa le explic că ceea ce se intampla acolo nu e ca acasa. Aveam si o echipa de acolo in subordine, care statea mereu cu ei si cu care eu comunicam direct. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

M-au chemat si cei din alte tari pentru a pune un diagnostic. Nu avand neaparat neincredere, dar o retinere in a crede diagnosticul celor din Republica Dominicană. Este greu să le explici ca ce se intampla cu ei acolo e normal de acolo.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.