Cum a ajuns Tibi Clenci sa jurizeze "Bravo, ai stil!" sezonul 7? Am spus "Nu pot vorbi, va rog frumos!" Unde "presta" fotograful

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2021, 16:39
Tibi Clenci a fost invitat in platoul Teo Show, unde a povestit despre cooptarea sa in echipa de jurati ai show-ului "Bravo, ai stil Celebrities", sezonul 7
Sursa: Captură KANAL D

Tibi Clenci, unul dintre cei mai cautati fotografi de moda din lume, colaborator al celor mai citite publicatii internationale de profil, a fost incantat de propunerea de a se alatura echipei "Bravo, ai stil Celebrities", sezonul 7 (2021)

Pregatirile pentru debutul celui mai recent sezon" Bravo, ai stil! Celebrities" (sezonul7, 2021) sunt in toi iar Tibi Clenci, cel mai proaspat profesionist care se alatura echipei de jurati a show-ului, a fost invitat la TEO Show pentru a vorbi despre cariera sa si despre primul contact cu fenomenul "Bravo, ai stil!"

 "Cand am primit primul telefon, eram intr-un shooting in Majestic Hotel, in Cannes.

Faceam doua shooting-uri pentru cei ce erau prezenti la Cannes, pe covorul rosu. Nu era backstage, erau editoriale de moda pentru celebrele reviste Vogue, L'Officiel, Elle si asa mai departe, cu care obisnuiesc sa lucrez international. 80-90% din ceea ce fac eu e international. Eu, de obicei, nu raspund, dar Radu, managerul meu, nu era cu mine. Are familie in Paris si ramasese cu familia. Eu am plecat cu familia mea, caci in Europa calatoresc cu fiul meu, cu sotia mea si cu cumnata mea, care e make-up artist-ul care ma insoteste in Europa si lucreaza cu mine.

Am spus "Nu pot vorbi, va rog frumos!". Probabil am parut total dezinteresat. La un moment dat, producatorul si-a dat seama ca trebuie sa urgenteze lucrurile",  a povestit Tibi Clenci despre momentul in care a fost abordat de echipa de productie a "Bravo ai stil! Celebrities" pentru a participa, in calitate de jurat, in sezonul 7 ah show-ului de moda si stil.

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, fotograful cu suflet de copil care isi retraieste copilaria prin ochii fiului sau

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Tibi Clenci, juratul de la Bravo ai stil! Celebrities, sezonul 7 (2021)

Tibi Clenci are o experienta vastă in domeniul artelor vizuale, fiind etichetat ca cel mai renumit fotograf de modă și creative director provenit din Romania, Tibi Clenci a cunoscut un uriaș succes internațional. A colaborat cu cele mai mari case de modă internationale, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale in publicații glamour din tară și din afara ei,  și a creat identități de brand pentru numeroase companii.  

Fotografiile dar și  viziunea lui Tibi Clenci  se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia.

Totodata, a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion.  

"Eu am marele avantaj de a fi cerut si pe post de creative director. Asta inseamna ca, inainte de a apasa butonul, tu intelegi filosofia de brand a clientului si concepi o intreaga campanie care sa reflecte nevoile brandului si astfel, brandul sa poata sa vanda cat mai bine", a spus Tibi despre experienta sa complexa in domeniul artei vizuale.

Tibi Clenci de la Bravo ai stil! Celebrities, sezonul 7, un profesionist fara compromisuri

Tibi Clenci se declara un perfectionist care isi alege pe spranceana colaboratorii si, adesea, alege sa faca singur styling -ul pentru sedintele foto pe care le concepe si le realizeaza. "Lucrez doar cu oamenii cu are ma conectez si care inteleg sensul succesului. Nu plecam acasa dupa 6 ore sau dupa 2 ore, ca vrem sa ne intalnim cu altcineva. Stam, daca e nevoie, un milion de ani, ca rezultatul sa fie multumitor si sa ne promoveze la nivel international"

Tibi e casatorit si o cunoaste pe sotia sa de aproape 23 de ani si care i-a daruit un fiu.

Citeste si: Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities", taie in carne vie: ""Ideea este foarte clara. Nu poti merge mai departe daca nu esti sever"

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.